Tip na vianočný darček pre partnera – nový Braun Series 9 Pro s nabíjacím puzdromBraun
StoryEditor

Tip na vianočný darček pre partnera – nový Braun Series 9 Pro s nabíjacím puzdrom

22.11.2021, 23:00
PR Články
Značka Braun si pre všetkých vyznávačov dokonalého oholenia pripravila predvianočnú novinku Braun Series 9 Pro. Súčasťou balenia holiaceho strojčeka je i nabíjacie puzdro PowerCase, ktoré funguje podobne ako powerbanka – pomocou neho možno holiaci strojček jednoducho nabíjať, čo umožňuje holiť sa až 6 týždňov bez nutnosti dobíjania zo zásuvky, takže pokojne môžete vyraziť s partnerom na cestu bez obáv, že by sa nemal ako oholiť.

V poslednej dobe mnoho ľudí znovu vyráža na cesty, menia prostredie a plánujú zažiť dobrodružstvo v blízkom aj vzdialenejšom okolí, pričom podľa údajov ABTA 25 % ľudí plánuje dovolenku mimo mesta, čo je o 2 % viac ako počas minulého roka. Nový Braun Series 9 Pro sa bez problémov vojde do cestovnej tašky, takže si môžete užiť najúčinnejšie a najšetrnejšie holenie, aj keď ste na cestách.

Braun Series 9 Pro bol navrhnutý tak, aby si poradil s rôznymi typmi fúzov vďaka kombinácii jedinečných čepieľok, sonickej technológie a svojej prispôsobivosti. V spojení s puzdrom PowerCase ponúka až 6 týždňov perfektného holenia - bez ohľadu na to, či holíte jednodňové, trojdňové alebo sedemdňové strnisko. Tip na vianočný darček pre partnera – nový Braun Series 9 Pro s nabíjacím puzdrom Tip na vianočný darček pre partnera – nový Braun Series 9 Pro s nabíjacím puzdrom Braun Braun Series 9 Pro

Nový rad Series 9 Pro bol vytvorený tak, aby holil fúzy rastúce aj pod nižším uhlom. Špeciálne zastrihávače si poradia s rôznymi typmi fúzov, takže nemusíte žiadne miesta holiť opakovane.

  • Inovatívna hlava ProHead s novým zastrihávačom ProLift naddvihne a zastrihne viac fúzov, čo vedie k až o 10 % rýchlejšiemu a šetrnejšiemu oholeniu. V porovnaní s Braun Series 9 má o 30 % tenšie hroty, čo umožňuje zachytiť viac fúzov, ktoré ležia naplocho.
  • Planžety OptiFoils sú tenké 0,058 mm a majú 899 unikátne tvarovaných otvorov. Tenká fólia pri holení napína pokožku, čím poskytuje lepší prístup čepieľok k brade pre dôkladnejšie oholenie.
  • Vďaka unikátnej sonickej technológii holiaca hlava vykoná 10 000 drobných pohybov za minútu. Tieto vibrácie pomáhajú fúzom preniknúť do otvorov, podobne ako keď trasiete sitkom na múku - čím viac vibrácií, tým viac fúzov sa v otvoroch zachytí.
  • Nový dizajn Precision Switch uzamkne holiacu hlavu a umožní vám jednoducho zachytiť zatúlané fúzy a vďaka tomu zaručí bezkonkurenčnú presnosť a kontrolu.
  • Flexibilné čepieľky a hlava sa nakláňajú v uhle až 40° dopredu a dozadu, a tým sa dokonale prispôsobujú kontúram tváre.

Tip na vianočný darček pre partnera – nový Braun Series 9 Pro s nabíjacím puzdrom Tip na vianočný darček pre partnera – nový Braun Series 9 Pro s nabíjacím puzdrom Braun Puzdro PowerCase

Prvé nabíjacie puzdro na holiaci strojček na svete PowerCase umožňuje priamo nabíjať holiaci strojček a používať ho aj na cestách.

  • Výkonná vstavaná Li-Ion batéria nabíja holiaci strojček až na viac než 50 % času prevozu, bez toho, že by ste potrebovali kábel.
  • Nabíjanie PinCharging znamená, že pri nabíjaní holiaceho strojčeka nie je nutný žiadny externý zdroj napájania.
  • Puzdro PowerCase poskytne až 90 minút bezdrôtového holenia, kdekoľvek a kedykoľvek bez nutnosti dobíjania zo zásuvky.
  • Na jedno oholenie stačí 5 minút nabíjania.

Súčasťou balenia vybraných modelov Braun Series 9 Pro je 5v1 SmartCare Center, ktoré pomáha udržovať holiaci strojček ako nový. Stlačením jediného tlačidla SmartCare Center inteligentne vyberie potrebný čistiaci program, automaticky nabije a hygienicky vyčistí, premaže a vysuší váš holiaci strojček. Tip na vianočný darček pre partnera – nový Braun Series 9 Pro s nabíjacím puzdrom Tip na vianočný darček pre partnera – nový Braun Series 9 Pro s nabíjacím puzdrom Braun Braun verí v silu dobrého dizajnu, preto je holiaci strojček Series 9 Pro navrhnutý tak, aby vydržal až 7 rokov. Holiaci strojček je vyrábaný v továrni, ktorá spotrebúva 100 % obnoviteľnej energie.

Holiaci strojček Braun Series 9 Pro si môžete zakúpiť na bodylovers.sk.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 19:30