Zdravie začína domaElectrolux
StoryEditor

Zdravie začína doma

11.11.2021, 23:00
PR Články
Nároky na čistotu v priestore, kde trávime najviac času so svojimi blízkymi v súčasnosti rastú. Preto moderné domácnosti hľadajú spôsob, ako sa čo najefektívnejšie postarať o zdravý a bezpečný domov.

Základom čistoty v domácnosti je zbaviť sa na všetkých plochách a tkaninách prachu a bežného znečistenia rýchlo a s vynaložením minimálneho úsilia. Upratovať sa v dnešnej dobe dá hravo, keď máte doma tých správnych pomocníkov. S najnovšími modelmi tyčových vysávačov od Electrolux z rady Pure Q9 povysávate k svojej plnej spokojnosti.

Tyčový vysávač Pure Q9 je efektívny. Na jedno nabitie môžete vysávať až 55 minút v minimálnom režime. Výkon vysávača sa neznižuje ani s plniacou sa nádobkou na nečistoty.

Špeciálna hubica BedProPowerTM s UV technológiou si posvieti na všetky baktérie, alergény a nečistoty, ktoré sú inak ťažko dostupné. Účinná 5 – stupňová filtrácia a uzavretý filtračný systém odstráni pri vysávaní až 99, 9 % častíc s veľkosťou 0, 3 – 10 µm. Zdravie začína doma Zdravie začína doma Electrolux Jednoduchá manipulácia a vysoká flexibilita vysávača je zárukou každodenných výborných výsledkov. Vysávač má odnímateľnú ručnú jednotku, ktorá je ľahko dostupná. Jednoduché vyberanie oceníte vždy, keď sa budete chcieť zbaviť malých každodenných nehôd v domácnosti. Vďaka sérii nadstavcov si poradíte aj s ťažšie dostupnými priestormi.

Omrvinky a prach v predeloch na čalúnení sedacej súpravy odstránite hravo vďaka úzkemu nástavcu s kefkou. Hubica vysávača má rotačnú kefu, ktorá dokonale odstráni vlasy či chlpy domácich miláčikov z kobercov a čalúnenia. Čistenie kefy nie je žiadna veda – namotané vlasy, vlákna či zvieracie chlpy odstránite jedným zošliapnutím tlačidla na hubici.

Čistenie nádobky odnímateľnej jednotky je taktiež veľmi jednoduché. Zabudnite na neustále dokupovanie vreciek do vysávača – obsah nádobky vysypte do smetného koša a nádobku opláchnite.

Zabezpečenie čo najčistejšej a najzdravšej domácnosti však vysávaním nekončí. Nadstavbou v starostlivosti o zdravie a bezpečie všetkých členov rodiny sú čističky vzduchu, ktoré sa postupne stávajú bežným štandardom. Dizajnové čističky Well A5Well A7  dokonale zapadajú do konceptu modernej domácnosti, ktorá vyhovuje potrebám všetkých jej členov.

Zdravie začína doma Zdravie začína doma Electrolux

čističkách vzduchu Electrolux si môžete filtre prispôsobiť podľa toho, či máte doma alergika, domáce zviera – alebo či sa chcete zbaviť všetkých spór plesní, baktérií a vírusov. Unikátny 360 ° systém nasávania vzduchu zabezpečí, že vzduch v miestnosti bude dokonale čistý už za 7 minút.* Chod čističky vzduchu je taký tichý, že jej hlučnosť môžeme prirovnať k jemnému dažďu. Okrem schopnosti zabezpečiť vám čistejšie a zdravšie prostredie doma si získa váš obdiv aj vďaka dizajnu. Čistička Well A7 sa vyznačuje výnimočnou flexibilitou. Keď sa rozhodnete položiť ju na podlahu, môžete si vybrať nožičky podľa štýlu, v akom je zariadený váš byt. Rovnako vrchný kryt čističky je vymeniteľný a zhotovený z recyklovaného materiálu. Čističku môžete pripevniť i na stenu.

Keď si kladiete otázku, či spoznáte rozdiel – zjednodušíme vám to. Rozdiel spoznáte zaručene. Vďaka pravidelnému používaniu čističky sa výrazne zníži množstvo prachu, ktorý už takmer nebudete musieť utierať z lámp a nábytku. Čističky vzduchu od Electrolux ocenia alergici, ktorí rozdiel v kvalite vzduchu v domácnosti jednoznačne pocítia.

Zdravie stojí na detailoch a vďaka najnovším pomocníkom do domácnosti značky Electrolux k nemu budete zas o krok bližšie. Upratujte s radosťou a tešte sa zo zdravej a čistej domácnosti. www.electrolux.sk.

*Na základe interných testov podľa normy ANSI-AHAM AC-1-2015 v roku 2020. Doba čistenia na základe testu vykonaného pri najvyššej rýchlosti ventilátora v miestnosti s rozlohou 10 m2.

Zdravie začína doma Zdravie začína doma Electrolux

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 06:06