Ferrero
StoryEditor

Vykúzlite vianočné dekorácie s pralinkami Ferrero

01.11.2021, 23:00
PR Články
Užite si vianočný čas a kreatívne chvíle s pralinkami Ferrero Rocher, Raffaello a Mon Chéri. Ľahko s nimi vytvoríte originálnu adventnú výzdobu, pripravíte slávnostný stôl alebo spestríte zabalené darčeky. Inšpirujte sa našimi tipmi!

ADVENTNÝ KALENDÁR

Vašich milovaných prekvapíte adventným kalendárom, ktorý ľahko vyrobíte z červenej tabule a malých zaváracích pohárov. Bielou kriedou nakreslite vianočné motívy, pripíšte číslice, k tabuli pripevnite klinčekmi stužky a priviažte k nim poháre. Dovnútra vložte drobné darčeky a každý deň si užívajte radosť svojich blízkych, až v pohároch objavia pralinky Mon Chéri a ďalšie milé prekvapenia. Vykúzlite vianočné dekorácie s pralinkami Ferrero Vykúzlite vianočné dekorácie s pralinkami Ferrero Ferrero V adventný kalendár alebo priamo vianočný stromček, sa môže premeniť aj obyčajná vlnená priadza, z ktorej vďaka pripináčikom vytvarujete nástenný stromček. Na neho už len pripnite, či prilepte lahodné pralinky Mon Chéri, ozdoby a hlavne 24 drobných darčekov pre radosť.

OZDOBTE SI STÔL

Zo štedrovečerného stola musí stúpať nielen vôňa skvelého jedla, ale aj sviatočná atmosféra, ktorá nikoho nenechá na pochybách - najkrajší večer roka je tu! Atmosféru vykúzli žiara sviečok, ktoré môžete umiestniť do svietnika zo samotvrdnúcej modelovacej hmoty. Z rozvaľkanej hmoty vykrojte tvary snehových vločiek, zatlačte do nich kovové držiaky na sviečky, nechajte schnúť 48 hodín a potom dekoratívne svietniky dolaďte striebornými sviečkami, trblietavým sprejom a pralinkami Raffaello. Vykúzlite vianočné dekorácie s pralinkami Ferrero Vykúzlite vianočné dekorácie s pralinkami Ferrero Ferrero Pohrajte sa tiež so samotnými taniermi a príbormi. Nie je nič jednoduchšie ako sviatočný zlatý set naaranžovať do tvaru hviezdy, v strede previazať efektnou stužkou a tóny zlatej podčiarknuť elegantnou pralinkou Ferrero Rocher, ktorá poteší ako sladká bodka po sviatočnej večeri.

BALENIE DARČEKOV JE ZÁBAVA

Darček by mal zaujať na prvý pohľad! Nebojte sa preto k baliacemu papieru pripevniť aj pár ďalších drobností. Milovníkom Ferrero Rocher sa rozžiaria oči pri pohľade na balíček v zlatom papieri, s pralinkami a zlatou priadzou, ktorú vďaka taviacej pištoli ľahko premeníte na zlatý stromček. Vykúzlite vianočné dekorácie s pralinkami Ferrero Vykúzlite vianočné dekorácie s pralinkami Ferrero Ferrero Ak máte radi darčeky zabalené v tradičných farbách, potom siahnite po červených odtieňoch baliaceho papiera. Ten môžete oživiť želaním s venovaním, na ktorom ručne vytvoríte originálny stromček vyrobený z preložených muffinových košíčkov a s kmeňom z pralinky Mon Chéri. Darček tak poteší rovno dvakrát.

DEKORÁCIE, KTORÉ PREMENIA VÁŠ DOMOV

Závesné ozdoby dodajú sviatočný nádych celému bytu. Pozlátené jemné vetvičky stačí stočiť do venca, pridať reťaz s drobnými svetielkami a zavesiť spolu so žiarivou hviezdou z vianočnej edície Ferrero Rocher.

Atmosféru bielych Vianoc vám domov vnesú ručne robené vločky, ktoré vytvoríte zlepením desiatových papierových sáčkov. Stačí len troška šikovnosti s nožnicami pri vystrihovaní vločkových motívov, pralinky Raffaello, stužka na zavesenie a nebesky nežná dekorácia je na svete.

Na dvere, na stenu, či kamkoľvek do priestoru môžete zavesiť dekoráciu, ktorá vznikne spojením kovovej obruče, zelenej vetvičky a anjelikov šikovne vytvorených z nastrihanej rolky papiera, zlatej farby a elegantných praliniek Ferrero Rocher. Vykúzlite vianočné dekorácie s pralinkami Ferrero Vykúzlite vianočné dekorácie s pralinkami Ferrero Ferrero Krásne Vianoce prajú pralinky Ferrero.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 00:39