pexels.com
StoryEditor

Máme pre vás 10 profi tipov pre vlasy lesklé najviac, ako sa dá

08.06.2017, 17:11
Krása a móda
Vadí vám aké sú vaše vlasy matné a fádne? Máme pre vás zopár tipov, vďaka ktorým dostane vaša hriva nový život a najmä – vytúžený lesk. Každá farba vlasov totiž vyzerá úplne ináč, keď sa vlasy krásne lesknú.
  1. Studená voda: jeden z najznámejších trikov, ako docieliť lesk. Po umytí vlasov a spláchnutí šampónu a kondicionéru ich na záver poriadne prepláchnite naozaj studenou vodou.
  2. Iná voda: možno sa vám vlasy nelesknú preto, že voda vo vašej obci či mestskej štvrti je príliš vápenatá. Veľa s tým nenarobíte, jedine, že by ste sa presťahovali. Alebo si vlasy na záver po umytí prepláchnite minerálkou.
  3. Vodka: Biely alkohol, ideálne vodka, dodá vlasom expresný lesk. Fakt to funguje!
  4. Vhodné prípravky: Kupujte si kondicionéry a šampóny na podporu lesku.Existujú aj lesky na vlasy v spreji a laky na vlasy s leskom – ide síce o „fejk“, ale niekedy si musíme pomôcť aj takto no nie?
  5. Dajte sa podstrihnúť: vlasy okamžite zmenia svoje vlastnosti. Budú sa dať ľahšie tvarovať a určite budú vyzerať zdravšie a lesklejšie. Takýto efekt docielite, ak zhodíte aspoň 5 cm.
  6. Často sa češte: hrebeňom tak roztriete mastnotu z pokožky do celých vlasov.
  7. Zabudnite na silný styling: pretože ten vlasy vysušuje a suché vlasy sú matné vlasy!
  8. Kúra u kaderníka: existuje viacero spôsobov, ako profesionál dosiahne lesk vašich vlasov. Buď krátkodobo – ampulou, maskou, alebo dlhodobo – brazílskym keratínom napríklad, ktorý vo vašich vlasoch vydrží celé mesiace.
  9. Fúkanie cez profesionálnu kefu: Zadovážte si drahšiu guľatú kefu, takú, akú majú v salónoch. Je to úplne „iné kafe!“
  10. Fúkanie vlasov v správnom smere: Fúkajte vždy smerom od korienkov ku končekom, jedine tak sa vaše vlasy budú lesknúť.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:43