Oblečenie do officu by nemalo byť vyzývavé.Shutterstock
StoryEditor

Chcete si správne vybrať oblečenie do officu? Tieto kúsky noste radšej na iné príležitosti!

26.10.2024, 08:00
Krása a móda

Aj napriek tomu, že móda dnes nemá takmer žiadne striktné zásady a už vôbec nie obmedzenia, sú predsa len isté nepísané pravidlá, ktoré by sa v nej mali dodržiavať. A to hlavne na niektorých miestach. Vaše zamestnanie je jedným z nich. Držte sa týchto rád a nemusíte sa báť žiadnych módnych prešľapov.

Transparentné?

Vlastníte transparentné vrchné diely oblečenia? Tak potom im dajte rovno stopku v nosení do práce. Toto je jednoznačné „no go“. Ak nechcete pôsobiť ako z lacného filmu, potom takéto druhy oblečenia radšej nechajte doma, alebo ich noste v kombinácii so sakom či kardigánom, ktoré celkový dojem trošku zmiernia a odhalia len nepatrný kúsok. A navyše to nebude mať až taký dopad na vašich kolegov a neriskujete, že ich pozornosť od práce strhnete na seba.

Vzory

Vzorované pančušky môžu byť skvelým doplnkom, ktorý krásne dotvorí váš outfit. No aj tu dávajte pozor na to, aké vzory na pančuchách zvolíte. Aj v tomto prípade môžete veľmi rýchlo prekročiť nevedomky hranicu, kedy to bude pôsobiť skôr vulgárne, než decentne.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. október 2024 08:02