Naučte sa nosiť kúsky s kravským vzorom.instagram/voguecomment
StoryEditor

Zvierací vzor, ktorý vynikne na každej z vás: Kravský motív skombinujete takmer s čímkoľvek

24.10.2024, 17:00
Krása a móda

Hľadáte do vášho šatníka zaujímavé kúsky, ktoré prekvapia nie len farebným odtieňom, ale aj vzorom? Jeseni aj zime bude vládnuť kravský vzor, ktorý pôsobí elegantné a neuveriteľne ľahko sa kombinuje. Naučte sa ho nosiť správne, aby vynikol na každej jednej z vás.

Zvieracie vzory sú trendy už dlhé roky. Aj keď niektoré takéto kúsky nevyzerajú veľmi vkusne, ak budete hľadať v správnych obchodoch, rozhodne nájdete také oblečenie so zvieracou potlačou, ktoré oživí váš outfit a dodá vám potrebnú ženskosť. Tejto sezóne však nebude vládnuť leopardí, žirafí, zebrí, krokodílí, ani tigrí vzor. Horúcou novinkou je totiž kravský vzor, ktorý sa ľahko kombinuje, dá sa nosiť v extravagantných aj elegantných outfitoch a vynikne na každej z vás. Pozrite sa, ako ho nosiť, aby pôsobil vkusne.

Cowgirl štýl

Keď sa pozriete na akýkoľvek kúsok s kravským motívom, pravdepodobne si predstavíte westernovú scenériu. Bola by teda veľká škoda nevytvoriť outfit s kravským vzorom v klasickom prevedení. Pre cowgirl štýl si zaobstarajte kratšiu sukňu v hnedej farbe, biely rolák a bundu s kravskou potlačou. Chýbať nemôžu ani kovbojské čižmy a trendy klobúk. 

Ľahko sa kombinuje

Keďže kravský vzor väčšinou spájajú len dva odtiene, biely a hnedý, je veľmi ľahké ho s čímkoľvek skombinovať. Skvele vynikne s džínsovinou, ale aj kožou či dokonca s priesvitnými materiálmi a kožušinou. Siahnuť môžete po kratších, ale aj dlhších strihoch a báť sa nemusíte ani monochromatických outfitov. 

Do práce aj do mesta

Ak sa chystáte do práce, na prechádzku alebo do mesta na kávu s kamarátkou, zaobstarajte si sukňu s kravským vzorom, ktorú doplňte dlhým čiernym alebo hnedým tričkom a mokasínami. Skvele budú vyzerať aj džínsy s volánom, klasický biely rolák a bunda s kravským vzorom. K takejto kombinácii rozhodne zvoľte vysoké čižmy a mini kabelku. 

Nebojte sa farieb

Aj keď sa možno bojíte ku kravskému vzorom pridať ešte nejaké ďalšie odtiene, bola by škoda, ak by ste nevyužili jeho potenciál. Zažiariť totiž môže s bordovou, vínovou, olivovo zelenou, ružovou alebo khaki farbou. 

Pre hanblivky

Nepatríte k ženám, ktoré milujú pozornosť a neboja sa experimentovať? Kravský vzor môžete nosiť len na doplnkoch. Ideálnym pre vás môže byť zaujímavý opasok s prackou, topánky s kravským vzorom, mini kabelka alebo trendy spona či štipec. Nebojte sa občas vyjsť z davu, rozhodne vám to za tie pohľady okoloidúcich stojí. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 17:02