Marhuľový olej je vhodný na všetky typy pleti.dreamstime
StoryEditor

Prečo by ste mali zaradiť marhuľový olej do starostlivosti o pleť? Presvedčia vás jeho účinky

18.09.2024, 14:00
Krása a móda

Ak ešte vo vašej kúpeľni nemajú oleje stále zastúpenie, je načase to zmeniť. Jedným z najúčinnejších olejov je jednoznačne ten, ktorý sa lisuje z jadier marhúľ. Ocení ho suchá, namáhaná, ale aj citlivá pleť.

Zaraďte marhuľový olej do vašej každodennej starostlivosti o pleť a efekt sa veľmi rýchlo dostaví.

Skvelá hydratácia

Marhuľový olej sa získava lisovaním jadier marhúľ za studena. Aj vďaka tomu sa v ňom uchovávajú všetky živiny a účinné látky, ktoré sú prospešné pre vašu pleť. Vhodný je aj pre tých z vás, ktorí majú citlivú pokožku so sklonmi k podráždeniu. Olej pokojne používajte nielen na tvár, ale aj celé telo. Ideálne hneď po sprche, keď je pokožka trošku vlhká a olej na seba naviaže. Odmenou vám bude hebká a hydratovaná pokožka.

Zdravá pleť

Marhuľový olej pôsobí nie len na krásu, ale aj zdravie vašej pleti. Obsahuje účinné látky, ktoré pleť regenerujú, vyhladzujú a pôsobí protizápalovo. Vďaka tomu je vhodný aj na ošetrovanie aknóznej pleti či pleti, ktorá trpí rôznymi ekzémami. Marhuľový olej môžete používať lokálne na suché či popraskané miesta na vašom tele. Vhodný je aj na ošetrovanie kožtičky okolo nechtového lôžka, pretože má zmäkčujúce účinky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. september 2024 14:02