Krásne sa môžete cítiť aj bez makeupu, vsaďte na tieto rady.Dreamstime
StoryEditor

Krásne a sebavedomé aj bez makeupu? Vďaka týmto radám sa vám to podarí

13.09.2024, 12:00
Krása a móda

Nalíčiť sa, upraviť sa či vybrať si dokonalý outfit, to milujeme asi všetky! Avšak rovnako príjemné sú aj dni, keď sa rozhodneme do ulíc vyraziť v pohodlnom oblečení a bez makeupu. Mnoho žien však bojuje s tým, že bez šminiek sa necítia sebavedomé a krásne. Existuje niekoľko rád, vďaka ktorým sa budete príťažlivé cítiť aj bez akýchkoľvek kozmetických pomôcok. Stačí len chcieť a veriť si. Ak sa vám to podarí, budete nezastaviteľné!

Myslím si, že toto pozná každá žena. Keď si zvolíme sexi oblečenie a nahodíme zvodný makeup, nič a nikto na svete nás neprekoná. Rovnaký pocit môžeme docieliť aj bez neho. Tajomstvo dokonalej a prirodzenej krásy je skryté niekde inde. Tu je niekoľko rád, vďaka ktorým sa vám podarí cítiť neodolateľná aj bez púdrov, špirál či rúžov.

Čistá, zdravá a krásna

Zdravá a čistá pleť je základ. Nezabúdajte na detailnú starostlivosť o seba, ktorá je práve na ceste za vyšším sebavedomím kľúčová. Dbajte na pravidelné a hĺbkové čistenie pleti. Ošetrujte ju ráno aj večer, používajte ochranný faktor a samozrejme, nezabúdajte na hydratáciu. Či už zvonku alebo zvnútra.

Základným krokom k celkovému zdraviu nášho tela je strava. Tá sa nepochybne odráža aj na našej pokožke. Voľte preto plnohodnotné a výživné potraviny, ktoré organizmu dodajú všetko, čo potrebuje. Nezabúdajte na pravidelný pohyb. Aj keď to tak na prvý pohľad nevyzerá, je naozaj veľkým liekom. A to aj pri otázke prirodzenej krásy.

Obočie je kľúčové

Hovorí sa, že obočie je základnom peknej a rovnomernej tváre. A je to skutočne tak. Nepotrebujete šminky, aby ste vyzerali výborne. Avšak za každých okolností dbajte na to, aby vaše obočie bolo upravené. Prirodzene vytrhané a čisté chĺpky pôsobia jemným, ale za to pekným dojmom. Ak ho budete mať aj vo všedný deň upravené, mnoho líčidiel nebude vôbec potrebovať. Pomôcť vám k tomu môžu rôzne séra alebo len obyčajné oleje, ktoré ho jemne rozjasnia a vzpružia.

Lesklé pery a svieži dych

V oblasti našej tváre zostaneme a tento krát si pripomenieme naše pery a ústa. V každom prípade, myslite na poctivú a kvalitnú ústnu hygienu. Trpezlivo si čistite zuby a samozrejme, nezabúdajte aj na váš jazyk. Len takáto starostlivosť vám zaručí večne svieži dych. Rúž je dokonalým doladením našich pier, avšak ide to aj bez neho. Niekedy postačí obyčajný balzam či olej a pery vyzerajú lesklo a žiarivo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. september 2024 12:02