Tieto plavky sú skvelé pre plnšiu postavu.dreamstime
StoryEditor

Sexi na pláži aj s kilami navyše: Neskrývajte sa, krivky môžete zamaskovať aj štýlovými plavkami

16.07.2024, 16:00
Krása a móda

Či už na chudnutie nemáte čas, neobľubujete cvičenie alebo ste tých pár kíl nestihli zhodiť do tohto leta, rozhodne nezúfajte. Na pláži, kúpalisku či pri jazere totiž môžete byť sexi, aj keď vás trápia plnšie tvary. Stačí, ak zvolíte správny strih, farbu či tvar plaviek. Pozrite sa, ako si užiť dovolenku aj s kilami navyše.

Necítite sa v plavkách dobre, pretože vás trápi väčšie bruško, plnšie pozadie či pevnejšie nohy? Namiesto toho, aby ste sa na pláži zakrývali šatkou či uterákom, mali by ste si zaobstarať plavky, v ktorých budú vaše krivky vyzerať sexi. Nielenže si tak zlepšíte pobyt pri vode, ale budete sa cítiť sebavedomejšie a istejšie vo vlastnom tele. Pozrite sa, po akých kúskoch sa oplatí siahnuť, ak túžite vyzerať neodolateľne aj s kilami navyše. 

Plavky, ktoré zakryjú takmer všetko

Pre ženy, ktorých postava tvorí plnšie tvary, sú v mnohých prípadoch najideálnejšie celé plavky. Tie totiž dokážu zamaskovať takmer každú nedokonalosť. Siahnuť sa však snažte po kúskoch z pohodlných materiálov alebo plavkách so sťahujúcim efektom. Skvelou voľbou môžu byť aj kúsky so zaujímavým riasením.

Výrazný vrchný diel

Ak máte menšie prsia a širšiu spodnú časť tela, mali by ste sa snažiť svoju postavu vyrovnať. To sa vám môže podariť vďaka dvojdielnym plavkám. Záležať si však dajte na výbere farby a štýlu. Vynikajúce pre vás môžu byť nohavičky v modrej, zelenej alebo hnedej farbe a výrazná podprsenka s nejakým zaujímavým vzorom, volánom alebo zväčšujúcim efektom. Ak sa bojíte ísť do klasického strihu spodného dielu, môžete zvoliť aj kraťasy, ktoré vaše boky mierne zúžia. 

Zachráni vás vysoký pás

V prípade, že ste nestihli schudnúť z bruška, v obchode sa poobzerajte po plavkách s vysokým pásom. Takýmto spôsobom sa pás opticky zúži a vytvaruje. Netrúfate si ísť do klasického podprsenkového vrchu? Voľte tankini, ktorých vršok tvorí tielko z plavkového materiálu. Čo sa týka farieb, nemusíte sa v ničom obmedzovať. 

Pohrajte sa so strihmi

Ak patríte k odvážnejším ženám a netúžite zakryť pol tela celými plavkami, siahnuť by ste mali po podprsenke v bardot strihu. Skvele na vás však môžu vyniknúť aj kúsky bez ramienok či klasické podprsenky na zaväzovanie. Báť sa nemusíte ani nohavičiek s brazílskym strihom alebo mierne vykrojených strihov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. september 2024 15:52