Vlasový trend spred dvadsiatich rokov je späť-dreamstime
StoryEditor

Puff hair: Vlasový trend, ktorý si obľúbili takmer všetky ženy je späť

19.06.2024, 08:00
Krása a móda

Vlasový trend puff hair sa s najväčším predpokladom v menších obmenách nevyhol žiadnej žene. Tento účes bol hitom najmä okolo roku 2000, hoci históriu má ešte dlhšiu. Ak ste boli fanúšikom takto upravených vlasov, máme pre vás dobru správu. Puff hair sú späť a vy vyťahujte tupírovacie hrebne.

Či už ste fanúšikom decentnejšie natupírovaných vlasov, alebo máte rady na hlave poriadny objem, návrat práve tohto trendu vás určite poteší.

Nadýchané vlasy?

Puff hair doslova znamená mať nadýchané vlasy. Väčšina žien si pri tvorbe tohto účesu začeše dozadu ofinu, ktorú mierne natupíruje a zopne pomocou sponky. Niektoré dámy si naopak natupírujú všetky vlasy a pozopínajú ich do nedbalých účesov. Výhodou účesu je, že sa v rôznych prevedeniach dá urobiť z každého typu vlasov a svedčí všetkým. Keď sa tento trend pred viac ako dvadsiatimi rokmi objavil,  nebolo snáď ženy, ktorá by ho nevyskúšala.

V novom šate

Puff hair je tu opäť, no v novom šate. Dnes už sa kladie aj pri vytváraní tohto účesu oveľa väčší dôraz na prirodzenosť, takže tupírovanie je len minimálne. Ide len o jemné pozdvihnutie vlasov a vytvorenie objemu. Účes je obľúbený najmä u žien, ktoré chcú nechať svoje vlasy rozpustené, no zároveň nechcú, aby im v prednej časti padali do tváre. Práve vtedy pramene neposlušných vlasov vypnú, vďaka čomu sú behom niekoľkých minút upravené. Elegantne účes vyzerá aj na ženách, ktoré majú ofinu a nechajú ju priznanú. Naopak, objem vlasom dodajú až za ňou.

Doplnky

Aby účes nepôsobil nudne, pokojne sa vyhrajte s doplnkami. Čelenky, sponky či mašle mu dodajú ešte väčší šmrnc. Aj vďaka ním môžete vlasy upraviť a podľa toho, či sa chystáte len do práce, ale na nejakú príležitosť. Pre viac inšpirácii si pozrite aj našu galériu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. jún 2024 08:02