Jelly nails je horúcim trendom v manikúre.dreamstime
StoryEditor

Jelly nails: Dostane nový trend v manikúre aj vás, alebo ostanete radšej pri klasike?

17.06.2024, 09:00
Krása a móda

Aj trendy v manikúre sa z roka na rok menia. Ak ste náhodou nadobudli pocit, že už nie je čo nové vymyslieť, mýlite sa. Nechtoví dizajnéri, ale aj zákazníčky túžia stále po novinkách, vďaka ktorým by ich nechty získali nový vzhľad. Uplynulé mesiace valcujú sociálne siete takzvané jelly nail. Nechty, ktoré pripomínajú gumené cukríky.

Možno práve leto vám dáva oveľa viac možností na experimentovanie a skúšanie noviniek a to aj zo sveta nechtového dizajnu.

Jelly nails

Jelly nails, pripomínajú svojou farbou, ale aj prevedením obľúbené gumené cukríky. Pritom vôbec nemusí ísť len o infantilné farby či motívy. Práve naopak. Gél a lak, ktorý sa na nechty nanáša je zväčša priesvitný, alebo s odleskami, vďaka ktorým docielite želaný efekt. Povolené sú aj rôzne štruktúry či modelácie na nechtoch, ktoré sa opäť o niečo viac priblížia k tomu, aby vaše nechty vyzerali „na zahryznutie“.

image

Výrazné jelly nails určite upútajú pozornosť.

Pinterest
image

Na začiatok zvoľte radšej jemnejšie odtiene.

Pinterest
image

Výrazná tmavo modrá vyzerá extravagantne.

Pinterest

Ako na to

Originálne jelly nails vám pomôže vykúzliť skúsená manikérka. No zvládnete to aj v pohodlí vášho domova. Stačí, ak do priesvitného laku pridáte pár kvapiek farebného laku a nanesiete ho v niekoľkých vrstvách na upravené nechty. K želanému výsledku vám dopomôže ešte vrchný lak s vysokým leskom.

image

Nechty sú často doplnené aj o rôzne 3D štruktúry.

Pinterest
image

Jelly nail môžu vyzerať aj elegantne.

Pinterest
image

Aj takýto vzhľad môžu mať vaše nové nechty.

Pinterest
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. jún 2024 09:58