Tejpovanie vyhladí prvé vrásky, no pôsobí aj preventívne.dreamstime
StoryEditor

Zbavte sa vrások pomocou tejpovania tváre. Prvé výsledky uvidíte už po prvom použití

05.06.2024, 08:00
Krása a móda

Badáte na svojej tvári prvé príznaky starnutia v podobe vrások? S pribúdajúcimi rokmi klesá produkcia kolagénu vo vašom tele a je prirodzené, že pleť už nie je taká pružná ako kedysi. Aktuálne jednou z najobľúbenejších procedúr je aplikácia botulotoxínu, no sú tu aj neinvazívne metódy, ktoré zvládnete v pohodlí vášho domova a to za pár minút. Jednou takou je aj face taping – tejpovanie tváre. Prvé výsledky uvidíte už po prvom použití.

Čo vyrieši

Tejpovaním riešite v prvom rade mimické vrásky.  Pomocou tejpovania im dokážete predchádzať, alebo ich zjemniť. Tejpy svalstvo de facto paralyzujú a vy sa aj vďaka ním môžete naučiť kontrolovať vlastnú mimiku, čo je v tomto prípade kľúčové. Keďže svaly nebudete používať tak často, vrásky sa vyhladia. Najväčšie pokroky môžete vidieť na vráskach na čele, okolo očí, ale tiež úst. Rovnako si ich však môžete aplikovať na dekolt, ktorý tiež rokmi ochabuje.

Kontúry tváre

Bojom s vráskami to ani zďaleka nekončí. Vďaka tejpom môžete pozdvihnúť líčka, ale docieliť tiež zvýraznenie kontúr tváre. Ideálne je tejpovanie doplniť o pravidelné ručné masáže, bankovanie, alebo masáže pomocou kameňa gua – sha. Aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky, ideálne bude, ak absolvujete školenie u lektorov, ktorí najlepšie vyhodnotia vaše potreby a zamerajú sa na konkrétne problematické partie, ktoré potrebujete riešiť. Naučia vás správnu aplikáciu a s troškou praxe tak behom pár minút budete vedieť pracovať s tejpami aj samé a to v pohodlí vášho domova.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 21:13