Pólo tričká môžu pôsobiť štýlovo a sexi.dreamstime
StoryEditor

Pólo tričká nepatria len do športových outfitov: Zistite, ako ich nosiť, aby pôsobili štýlovo a sexi

01.06.2024, 19:00
Krása a móda

Tohtoročným hitom v módnych trendoch sa stali pólo tričká. Aj keď sú tričká s golierom spájané väčšinou so športovými outfitmi, dokážu pôsobiť aj elegantne, štýlovo či sexi. Zistite, ako ich nosiť a kombinovať.

Ak patríte k ženám, ktoré sa neboja skúšať nové veci a rady v móde experimentujú, rozhodne by ste si mali zaobstarať pólo tričko. Myslíte si, že sa tento kúsok hodí iba do športových outfitov? Ste na veľkom omyle. Ak pólo tričká správne skombinujete, môžu pôsobiť trendy, štýlovo či elegantne. Pozrite sa, ako ich doplniť do každodenných outfitov.

Nehodí sa k nemu len športová sukňa

Pólo tričko sa predovšetkým hodí k športovým kúskom, akým je napríklad krátka sukňa. Ak však chcete vyjsť zo stereotypu, golierové tričko skombinujte s čipkovou sukňou či dlhšou skladanou. Čo sa týka farieb a vzorov, skvelou voľbou bude ružová, hnedá, biela alebo zelená. Odtieň trička je takisto dôležitý. Zabudnúť by ste mali na klasickú bielu a radšej siahnite po modrej, žltej či červenej.

Elegantne do práce

Chystáte sa von alebo do práce? Ak potrebujete outfitu dodať eleganciu a šmrnc, skombinujte pólo tričko s džínsami alebo voľnými nohavicami v zemitých odtieňoch. V tomto prípade si dajte záležať na doplnkoch, ako je napríklad šatka, čelenka, široký opasok, lodičky alebo slnečné okuliare. Ak bude vonku chladnejšie, môžete si na pólo tričko navliecť tenký sveter.

Pólo šaty

Keďže sú dni čím ďalej tým viac teplejšie, zaobstarať by ste si mali aj pólo šaty. V obchodoch sa však snažte nájsť tie najzaujímavejšie kúsky, ktoré nebudú mať nudnú farbu bez vzoru a šmrncu. Skvelou voľbou sú napríklad červené šaty s farebným golierom, ktoré doplňte mokasínami a malým ruksakom. Siahnuť môžete aj po šatách vo farebnom prevedení, ktoré sa k letu nepochybne hodia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 16:02