Tieto farby budú túto jar trendy.dreamstime
StoryEditor

Najtrendovejšie farby tejto jari: Vaše outfity budú vďaka nim živšie a štýlovejšie

25.04.2024, 17:00
Krása a móda

Nastal čas, aby ste vymenili temné a tmavé odtiene zimy za živšie odtiene o čosi teplejšieho ročného obdobia. Túto jar je síce v trendoch najmä broskyňová, no existuje aj niekoľko ďalších farieb, ktorým by ste si mali zaplniť šatník. Pozrite sa, ktoré odtiene to sú.

Po chladnej a temnej zime potrebuje váš šatník nový nádych, ktorý mu môžete dopriať prostredníctvom živších kúskov. Keďže jar je obdobie, kedy sa príroda prebúdza a začína hýriť všemožnými farbami, mali by ste si šatník zaplniť kúskami, ktoré budú nie len štýlové, ale aj žiarivé a pestré. Siahnuť môžete po niekoľkých trendy odtieňoch. Pozrite sa, v čom túto jar rozhodne zažiarite.

Jemná, no ženská žltá

Nie ste veľkými fanúšičkami farebných odtieňov? V tom prípade by ste mali siahnuť po kúskoch v maslovej žltej farbe. Nielenže sa tento odtieň ľahko kombinuje so zvyškom outfitu, ale pôsobí jemne, no zároveň živo a žensky. Skvelou voľbou môžu byť košeľové šaty či overal v maslovej farbe, ktorý stačí doplniť lodičkami a mini kabelkou.

Pistáciová zelená

Ak sa tešíte už na teplejšie dni, rozhodne by ste si mali zaobstarať kúsky v pistáciovej farbe. Siahnuť môžete po šatách, teplákovej súprave alebo nejakom zaujímavom tope s pridaným vzorom. Vedľa rozhodne nešliapnete s pistáciovým trenčkotom alebo sakom.

Dievčenská fialová

Patríte k odvážnym, no zároveň aj elegantným typom žien? V tom prípade sa oplatí siahnuť po kúskoch vo fialovej farbe s ružovým odtieňom. Zaobstarať si môžete nohavicový kostým alebo dlhé šaty. Ak sa chystáte von do mesta, nebojte sa siahnuť po džínsoch vo fialovej farbe s metalickým nádychom alebo kockovanom komplete.

Nebíčková

K jarným a trendovým farbám nepochybne patrí aj nebíčková či tmavá modrá. Kombinovať ju môžete s bielou, ale aj čiernou a žltou. Hodiť sa bude najmä na spoločenské akcie alebo špeciálne príležitosti, ako sú napríklad narodeninové oslavy výročia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 21:03