Tieto outfity sú na sviatok zamilovaných ako stvorené.dreamstime
StoryEditor

Buďte na Valentína neodolateľné a sexi: V týchto outfitoch sa do vás partner opäť zamiluje

09.02.2024, 19:00
Krása a móda

Valentín alebo sviatok zamilovaných sa pomaly blíži. Chystáte sa s partnerom na romantickú večeru, prechádzku či nejaký koncert? Aby ste vyzerali naozaj neodolateľne a sexi, mali by ste zvoliť čo najvhodnejší outfit. Pozrite sa, vďaka ktorým kúskom sa do vás partner opäť zamiluje.

Chystáte sa niekam s partnerom na sviatok zamilovaných? V tom prípade nepodceňte výber outfitu. Voliť by ste mali najmä kúsky, v ktorých sa budete cítiť sebavedomo a pôsobiť neodolateľne či sexi. Nebojte sa, do Valentína zostáva ešte pár dní a vy si tak stíhate zaobstarať vhodný outfit. Aby sme vám to trochu uľahčili, pripravili sme si pre vás zopár tipov.

Červená vo vedení

Symbolom sviatku zamilovaných je nepochybne červené srdce, a preto by bolo vhodné, aby sa vo vašom outfite nachádzal aspoň jeden červený kúsok. Okrem kratších šiat môžete siahnuť aj po červených pančuchách, topánkach alebo dlhšej koženej bunde.

Klasika v čiernom

Ak sa bojíte experimentovania či výrazných farieb, rozhodne nič nepokazíte klasickými čiernymi šatami. K nim doplňte nejaké zaujímavé pančuchy s trblietkami, mašľami alebo iným vzorom. V tom prípade budú skvelou voľbou aj spomínané červené pančuchy. Outfit napokon oživte lodičkami a mini kabelkou.

Odvážna kombinácia

Túžite sa cítiť sebavedomo a nebojíte sa vyčnievať z davu? Zaobstarať by ste si mali kúsky v červenej a ružovej farbe. Táto kombinácia je odvážna, no neodolateľná a romantická. Siahnuť môžete po voľných nohaviciach, roláku a saku alebo naopak sukni a svetre. Nezabudnite na lodičky a nepreháňajte to s doplnkami.

Sexi, no stále nežne

Pre romantický, no sexi vzhľad si skúste zaobstarať trendy slip šaty v akejkoľvek farbe. Keďže sú sami o sebe výrazné, zvyšok outfitu laďte do jednoduchých farieb. Čo sa týka dĺžky, ak siahnete po kratších šatách, doplňte ich vysokými čižmami. Ak siahnete po dlhých šatách, voľte klasické lodičky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:40