Osvojte si beauty triky Julie Roberts.dreamstime
StoryEditor

Sú účinné a nenáročné: Zaraďte do svojej rutiny beauty triky Julie Roberts

06.02.2024, 19:00
Krása a móda

Herečka Julia Roberts má síce 56 rokov, no na jej vzhľade to rozhodne nie je vidieť. Okrem toho, že sa môže pochváliť štíhlou postavou, závideniahodná je aj jej bezchybná pleť. Ak by ste chceli vedieť, čo sa skrýva za nestarnúcou krásou známej herečky, čítajte ďalej a osvojte si jej triky.

Medzi herečky, ktoré sa už dlhé roky vyhýbajú známkam starnutia, nepochybne patrí aj Julia Roberts. Jej nestarnúci vzhľad jej závidia mnohé ženy, a to najmä vďaka tomu, že sa za ním neskrývajú takmer žiadne viditeľné úpravy. Ak túžite po dokonalej pleti aj vy, mali by ste si osvojiť triky tejto krásky. Nielenže sú nenáročné, ale aj efektívne. 

Dbá o dôkladné odlíčenie

Beauty rutina známej herečky sa nezaobíde bez dôkladného odličovania. V žiadnom prípade nechodí nikdy spať s mejkapom, pretože vie, že si môže zbytočne spôsobiť akné, vznik nechcených vrások či zápal. Dajte si preto záležať na dostatočnom vyčistení pleti nielen od mejkapu, ale aj nečistôt, ktoré sa na pleti nahromadili počas dňa. 

Ochrana pred slnkom

K jej rituálom pri starostlivosti o pleť nepochybne patrí aj pravidelné nanášanie krému s ochranným faktorom na pleť. Julia totiž tvrdí, že táto rutina jej pomáha chrániť pleť pred UVA a UVB žiarením, suchou pokožkou a predovšetkým spomaľuje proces starnutia. 

Vsádza na domácu masku

Julia si často vyrába domáce masky na tvár, ktoré jej pomáhajú odstrániť nečistoty, zjemniť pleť a dodať jej pružnosť. K najobľúbenejším a najčastejšie používaným zložkám jej masiek je napríklad jogurt, vaječný bielok a ovsené vločky. Každú z masiek nechajte na pokožke pôsobiť približne 20 minút a napokon dôkladne zmyte vlažnou vodou. 

Miluje silu olivového oleja

Za hladkú, pružnú a vyživenú pokožku vďačí Julia Roberts najmä olivovému oleju. Ten jej pomáha zbaviť sa vrások, akné či suchej pokožky. Okrem klasickej náhrady krému ho však môžete využiť aj ako masku, píling, odličovač či masážny olej. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 04:26