Vďaka týmto outfitom zažiarite na každej lyžovačke.dreamstime
StoryEditor

Oblečte sa na svah tak, aby sa dal nosiť aj do mesta: Inšpirovať sa môžete týmito trendy outfitmi

04.01.2024, 09:00
Krása a móda

Chystáte sa lyžovačku, no neviete, čo na seba? Pripravili sme si pre vás niekoľko tipov, vďaka ktorým na svahu nezamrznete, ale nezažijete ani žiadne faux pas. Ak túžite vyzerať dokonalo, inšpirujte sa outfitmi, ktoré môžu byť štýlové nielen na svahu, ale aj v meste či reštaurácii.

Lyžovanie patrí medzi najobľúbenejšie zimné športy. Chystáte sa na svah tento rok aj vy, no stále si nie ste isté tým, čo si oblečiete? Samozrejme, v prvom rade by ste si mali zaobstarať taký outfit, v ktorom vám bude teplo a príjemne. Až potom môžete myslieť na to, čo na seba, aby ste vyzerali trendy a štýlovo. V neposlednom rade je dôležité si uvedomiť, že výsledný outfit by sa mal dať nosiť aj mimo svah. V takomto prípade sa môžete inšpirovať našimi tipmi, vďaka ktorým zažiarite na každej lyžovačke.

Biely či čierny?

Ak ste v lyžovaní nováčik, rozhodne by ste mali siahnuť po čiernych lyžiarskych nohaviciach teplom čiernom roláku a čiernej bunde pre prípad, že spadnete na zem. Nielenže vďaka takémuto outfitu nezmrznete, ale ani si nespôsobíte žiadne faux pas. Ak ste naopak v lyžovaní profíčky oblečte sa do bielej farby od hlavy až po päty. Skvelou voľbou je kombinéza, v ktorej rozhodne zažiarite.

Aby ste na svahu boli neprehliadnuteľné

Len pred pár dňami ste mali možnosť osláviť nový rok, a preto by ste na lesk či ligot nemali zabúdať pri lyžiarskom outfite. Inšpirovať sa môžete metalickými odevmi, ktoré nie sú trendy len na ulici, ale aj na svahu. Vďaka lesklej zlatej bunde zladenej s okuliarmi môžete na lyžovačke vyzerať ako bohyne. Zvyšok outfitu napokon volte ležérnejšie, aby ste to zbytočne neprehnali.

Trendy retro

Síce sa kedysi retro kúsky považovali za veľké faux pas, dnes je to už minulosť. Aby ste na svahu zažiarili aj v takomto outfite, siahnuť by ste mali najmä po modrej či zelenej lyžiarskej kombinéze s kožušinou.

Zvieracia potlač

Najlepším spôsobom, ako vyniknúť na lyžovačke spomedzi všetkých žien, je pridať do outfitu trochu farby či nejaký zaujímavý vzor. Siahnuť môžete napríklad po dúhovej lyžiarskej kombinéze, no najlepšou voľbou bude zvieracia potlač. Či už je to leopard, zebra alebo tiger. Vďaka takémuto outfitu budete pôsobiť sebavedomo a nezávisle.

Nezabúdajte na doplnky

V neposlednom rade by ste nemali zabudnúť ani na doplnky. Aby ste na lyžovačke nevyzerali ako kanárik, v tomto prípade sa snažte skombinovať farbu čiapky či okuliarov s odtieňom na bunde či nohaviciach.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 10:24