Touto spodnou bielizňou zaujmete každého muža.dreamstime
StoryEditor

Správnou erotickou bielizňou omámite každého muža: Vyberať ju však musíte podľa osobnosti

17.11.2023, 09:00
Krása a móda

Ženská spodná bielizeň je pre mužov príťažlivá už od nepamäti, a preto neexistuje efektívnejšia zbraň pri zvádzaní ako sú napríklad brazílske nohavičky, podväzky či čipkované body. Ak by ste chceli priviesť vášho partnera k vrcholu už len tým, že sa na vás pozrie, zaobstarajte si erotickú bielizeň podľa vašej osobnosti.

Erotická spodná bielizeň dokáže ozvláštniť intímny život, vyvolať v partnerovi množstvo fantázii či túžob a predovšetkým slúžiť ako predohra k vášnivému sexu. Ak túžite potešiť vašu polovičku, mali by ste si zaobstarať spodnú bielizeň, ktorá bude charakterizovať vašu osobnosť. Aby ste mali výber o čosi jednoduchší, pripravili sme si pre vás zopár tipov, spomedzi ktorých si nepochybne vyberie každá z vás.

Jemná ale vášnivá

Ste nevinná duša, ktorá v posteli obľubuje jemnosť a nehu. Síce sa vám páči pomalý a zmyselný sex, nebojíte sa ani vášnivejších milostných dobrodružstiev. Radi skúšate nové veci a nezľaknete sa žiadnej výzvy. Ak ste sa v tejto charakteristike videli aj vy, mali by ste si zaobstarať spodnú bielizeň v bielej alebo béžovej farbe. Najlepšou voľbou bude podprsenka a nohavičky v jednom odtieni so zaujímavou čipkou. Zabudnúť by ste nemali ani na podväzky či saténový náhrdelník.

Dráždivá a hravá

Ste silná, sebavedomá a bojovná osobnosť, ktorá si potrpí na dokonalý sexuálny život. Pre svojho partnera by ste v posteli urobili čokoľvek, ale to len v prípade, že sa vám vráti to isté. Zbožňujete, keď môžete partera provokovať, dráždiť a skúšať s ním nové veci. Ak ste sa našli v tejto charakteristike, zaobstarať by ste si mali spodnú bielizeň v červenej alebo bordovej farbe. Siahnuť môžete po komplete s pásikmi, ktoré pôsobia sexi, hravo a rozhodne nie nežne.

Romantická, no zmyselná

Ste osoba, ktorá navonok pôsobí tvrdo, no vo vnútri skrýva romantickú a jemnú dušu túžiacu po nekonečnej láske. Potrpíte si na predohru, rady ste dobíjaná a často sa hráte na nedostupnú. Pri sexe potrebujete najprv nežnosť a intimitu, ktorú rady zakončujete tvrdším, no eroticky nabitým milovaním. Ak ste sa našli v tejto charakteristike, zaobstarajte si spodné prádlo v čiernej farbe, ktoré pôsobí tajomne. Siahnuť môžete po čipkovaných šatových body, alebo kostýme so zajačími ušami.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 15:35