Peeling vlasovej pokožky vás zbaví nahromadených nečistôt.dreamstime
StoryEditor

Vlasový peeling: Zaraďte ho do vašej starostlivosti a tešte sa z krásnych vlasov

14.11.2023, 14:00
Krása a móda

Peeling tváre a tela si zrejme robíte pravidelne. No peeling hlavy? Práve ten vám pomôže zbaviť sa nečistôt, ktoré možno bránia tomu, aby ste si vypestovali krásnu a zdravú hrivu. Za pár eur sa tak môžete dočkať krásneho efektu.

Do bežnej starostlivosti o vaše vlasy zaraďte okrem bežného umývania, masiek či kondicionérov aj peeling. A to aspoň jedenkrát do týždňa. Poďakuje sa vám nie len pokožka hlavy, ale aj samotné vlasy.

Čo je veľa, to je veľa

Vašej pleti venujete denne niekoľko minútovú starostlivosť. Umývate si ju ráno aj večer, nezabúdate na čistiace gély, masky či peeling. A to všetko na pravidelnej báze. Starostlivosť o vlasy je veľmi individuálna a kým niekomu stačí umyť si ich jeden až dvakrát týždenne, niekto iný si vlasy umýva každý, alebo každý druhý deň. Dnes už viete, že ak chcete, aby vaše vlasy boli v prvom rade zdravé, umyť ich nestačí. Určite máte vo vašej kúpeľni celý rad produktov, ktoré pri starostlivosti o ne používate. Od šampónov, ktoré sú určené na typ vašich vlasov, cez masky, kondicionéry až po ochranné produkty pred teplom a finálne stajlingové prípravky. Nie je toho málo, čo poviete?  

Čistá hlava

Predstavte si, že na pokožke hlavy sa časť každého tohto prípravku v menšom či väčšom množstve zachytí. A ani precízne umývanie šampónom nie je vždy zárukou toho, že si hlavu umyjete poriadne. Nečistoty nahromadené vonkajšími vplyvmi ani nejdeme spomínať. Práve preto je peeling hlavy priam nevyhnutný. Ak navyše vidíte, že s vašimi vlasmi v poslednej dobe nie je všetko v poriadku, o to viac by ste mali dbať na dôkladné čistenie tejto pokožky.

Peeling hlavy

Peeling si urobte ešte pred samotným umývaním hlavy. Na mokré vlasy si naneste menšie množstvo prípravku a poriadne krúživými pohybmi vymasírujte celú hlavu. Skvelou pomôckou sú aj špeciálne kefy, ktoré sú rovnako použiteľné práve na masírovanie hlavy. Lak na vlasy, tužidlo či suché šampóny a rôzne ďalšie prípravky sa skutočne dajú odstrániť len extra prístupom. Po použití peelingu pokračujte v bežnej starostlivosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 08:27