Už viete, aké farby budete mať na nechtoch túto jeseň?dreamstime
StoryEditor

Horúce jesenné trendy na vašich nechtoch! Päť odtieňov, ktoré musíte vyskúšať

10.11.2023, 14:00
Krása a móda

Tak ako podliehajú móde trendy v obliekaní, tak to platí aj pre vlasy či nechty. Táto jeseň vám pri vymýšľaní ako ladiť svoju manikúru dáva voľné ruky. Inšpirujte sa horúcimi trendami, a tieto farby rozhodne vyskúšajte!

Kým v lete ste holdovali ružovým, oranžovým či iným farebným odtieňom, počas jesene sú IN zemité farby. No rozhodne nie sú fádne, práve naopak.

Bordová

Bordová farba na nechtoch by vám túto jeseň nemala chýbať. Ruky vďaka nej budú vyzerať elegantne, ale aj sexi. Pokojne môžete siahnuť aj po svetlejších odtieňoch, ktoré pôjdu skôr do červenej. Čo sa týka tejto farby, určite to nebude krok vedľa. Aj preto sa k nej rok čo rok počas jesene vracajú všetky dámy, ktoré dbajú na to, aby kráčali aj v tomto smere s módou.

image

Bordové nechty sa vracajú každý rok na jeseň.

Pinterest

Hnedá

Hnedá patrí k základným zemitým farbám. Jeseň si priam pýta teplé odtiene na nechtoch a hnedá ňou určite je. Ak chcete, aby to nebola nuda, skúste si na nechty natrieť viacero odtieňov tejto farby. Počnúc telovou, až po tmavú čokoládovo hnedú. Trošku výnimočnosti prinesie aj to,  ak zvolíte matný povrch.

image

Hnedé odtiene sú tiež IN.

PinterestPinterest

Smaragdovo zelená

Rovnako ako pri oblečení, aj na nechtoch tento rok dávame zelenú zelenej. No nie hocijakej. Tmavo zelená, až smaragdová pôsobí neskutočne elegantne a zvodne. Ak ju navyše doplníte malým detailom v zlatej farbe, takúto manikúru si zamilujete.

image

Smaragdovo zelenú si zamilujete.

Pinterest
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 00:22