Už viete, aké farby budete mať na nechtoch túto jeseň?dreamstime
StoryEditor

Horúce jesenné trendy na vašich nechtoch! Päť odtieňov, ktoré musíte vyskúšať

10.11.2023, 14:00
Krása a móda

Tak ako podliehajú móde trendy v obliekaní, tak to platí aj pre vlasy či nechty. Táto jeseň vám pri vymýšľaní ako ladiť svoju manikúru dáva voľné ruky. Inšpirujte sa horúcimi trendami, a tieto farby rozhodne vyskúšajte!

Sivá

So sivými nechtami nebudete žiadna šedá myška. Práve naopak. Veď si len prestavte sivé nechty pri hrubom bielom vlnenom svetri. Čo určite oceníte je, že sivá sa hodí takmer ku každej farbe. Je ľahko kombinovateľná a vy si tak nemusíte lámať hlavu, či nenaruší váš dokonalý outfit.

image

Čo poviete na sivé nechty?

Pinterest

Francúzska manikúra

Francúzska manikúra je nestarnúca klasika. Nikdy ňou nič nepokazíte. A nedá sa o nej hovoriť ani ako o nudnej. Takto upravené nechty pôsobia žensky a hlavne upravene. Po takejto manikúre siahnite najmä v prípade, že niekam cestujete a nebudete si môcť dlhší čas nechať nechty upraviť. Nie sú na nej vidieť vyrastené nechty tak rýchlo, ako pri iných farbách. Skvelou voľbou je tento typ manikúry aj vtedy, keď vás čaká viacero akcií či podujatí, na ktorých budete mať vždy iné šaty. Tým pádom si nemusíte lámať hlavu nad manikúrou.

image

Francúzska manikúra je nestarnúca klasika.

Pinterest
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 21:14