Pozrite sa, ktoré odtiene budú túto jeseň trendy.dreamstime
StoryEditor

Jeseň 2023 si pýta jemné, no zmyselné pery: Pozrite sa, ktoré odtiene rúžov by ste si mali zaobstarať

27.10.2023, 19:00
Krása a móda

Rúž by nemal chýbať v žiadnej kozmetickej taštičke. Veď predsa, nalíčené pery sú jednou z najväčších ženských zbraní, ktorá dokáže urobiť veľké zázraky. Aj keď má každá z vás rada niečo iné, mali by ste sa riadiť aj podľa najnovších trendov. Čo sa týka odtieňov rúžov, tejto jeseni budú vládnuť jemné, no zmyselné pery.

Samozrejme, vybrať by ste si v prvom rade mali takú farbu rúžu, aká sa vám páči, na ktorú máte chuť, ktorá doplní váš outfit alebo celkový vzhľad. Zároveň by ste však nemali prehliadať ani najnovšie trendy, ktoré môžu ozvláštniť vašu kozmetickú taštičku. Siahnuť sa túto jeseň oplatí po jemných, no zmyselných odtieňoch rúžov, vďaka ktorým budú vaše pery neodolateľné. Pozrite sa, o akých farbách je reč.

Červená je základ

Základom každej kozmetickej taštičky by mal byť nepochybne červený rúž, ktorý pôsobí romanticky, žensky a zmyselne. Ak nie ste zvyknuté nosiť červený rúž veľmi často, siahnite po maté alebo tmavších odtieňoch červenej. Zároveň sa snažte príliš neprekombinovať zvyšok líčenia, aby ste nepôsobili ako kanárik.

Pokojná hnedá

Túto jeseň nie je IN len čokoládová manikúra, ale aj pery. Zaobstarať by ste si preto mali rúž v tmavšom hnedom odtieni, ktorý pôsobí pokojne, prirodzene a hodí sa k akémukoľvek outfitu. Zažiariť však môže najmä v kombinácii s koženým kabátom, oversized sakom alebo svetrom.

Sexi vínová

Patríte k milovníčkam červeného vína? V tom prípade pre vás máme dobrú správu. Túto jeseň sú totiž trendy rúže vo vínovom odtieni. Aby ste nepôsobili príliš fádne, pretrite vínový rúž leskom, ktorý mu dodá šmrnc. Čo sa týka líčenia, skvele sa k nemu hodia čierne linky a nalíčené riasy.

Sladká malinová

Jeseň je obdobím farieb, a preto by bola škoda, keby ste v líčení zostali len pri tmavých odtieňoch. Skvelou voľbou môže byť túto sezónu aj malinová farba, ktorá v podobe rúžu vynikne spolu s jemnými vlnami a romantickými šatami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 12:02