Naučte sa nosiť oversized sako.instagram/emrata
StoryEditor

Oversized sako musíte mať: Vďaka týmto outfitovým inšpiráciám zažiarite pri akejkoľvek príležitosti

20.10.2023, 09:00
Krása a móda

Uprednostňujete skôr elegantnejší štýl alebo naopak siahate najradšej po ležérnych kúskoch? Možno sa budete čudovať, no také oversized sako môžete nosiť aj v jednom, aj v druhom prípade. Hodí sa totiž skoro k čomukoľvek a ľahko sa kombinuje. Inšpirujte sa našimi outfitovými inšpiráciami.

Oversized kúsky sú v módnych trendoch už nejakú tú dobu, takže sa niet čomu čudovať, že si ich obľúbilo aj veľké množstvo z vás. Čo sa týka voľnejšieho strihu, siahnuť by ste túto jesennú sezónu mali po oversized saku, ktoré sa hodí takmer ku všetkému. Môže byť vynikajúcim doplnkom k outfitu pre ženy, ktoré uprednostňujú elegantný štýl, ale aj pre tie, ktoré zbožňujú ležérny štýl. Ak radi experimentujete a skúšate nové veci, pripravili sme si pre vás niekoľko outfitových inpirácii s oversized sakom, v ktorých zažiarite pri akejkoľvek príležitosti.

Biznis klasika

Ak zbožňujete elegantné outfity, oversized sako môžete skombinovať s cigaretovými nohavicami, rolákom a baretkou. O čosi menej formálnosti môže vášmu výslednému looku dodať priliehavá džínsová midi sukňa, ktorá skvele vynikne so sakom v krémovej alebo sivej farbe. Samozrejme, nezabudnite na lodičky a mini kabelku. 

Večer do mesta

Nebojíte sa experimentovať alebo odhaliť nejakú časť tela? V tom prípade siahnite po väčšom oversized saku, ktoré pripomína šaty. Keďže vonku už nie je tak teplo, nezabudnite na vysoké čižmy či luxusné, no minimalistické doplnky. Takýto look bude skvele vyzerať na rande alebo pri posedení s priateľkami v meste.  

 

Zabudnite na bielu alebo čiernu

Jeseň je obdobím farieb a tie by ste sa mali snažiť zaradiť aj do vášho šatníka. Zabudnite preto na bielu alebo čiernu a zaobstarajte si sako v nejakej zaujímavej pastelovej farbe. Nič nepokazíte zelenou, ružovou, žltou ani modrou. Takéto kúsky napokon môžete skombinovať s jednoduchými šatami, priliehavou sukňou alebo zvonovými nohavicami.

Nechajte sako zažiariť

Ak patríte k odvážnejším ženám, rozhodne by ste mali siahnuť po saku, ktoré je zaujímavé samo o sebe. To znamená, že je vyrobené z iného materiálu, s iným vzorom alebo textúrou. V takomto prípade sa však zvyšok outfite snažte ladiť do jednej farby, aby ste nevyzerali ako kanárik.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 03:45