Tieto jesenné bundy jednoducho musíte mať.dreamstime
StoryEditor

Denim, trenčkot či predĺžená vesta? Po týchto bundách by ste mali siahnuť túto jeseň

11.10.2023, 17:00
Krása a móda

Leto je preč, a preto by bolo vhodné, aby ste svoje šatníky pripravili na ďalšie ročné obdobie. Základom jesenných outfitov však nebudú len teplé svetre, vysoké topánky či košeľové šaty, ale aj bundy. Pozrite sa, v akých štýloch či strihov sa budú nosiť tento rok.

Je na čase, aby ste odložili krátke letné šaty, tielka či sukne za teplejšie kúsky, ktoré vás počas jesene nielenže zahrejú, ale dodajú vašim outfitom šmrnc. Okrem svetrov či vysokých topánok by ste si však mali dať záležať aj na výbere jesennej bundy. Neviete, po akom štýle v obchodoch siahnuť? Pre uľahčenie výberu sme si pre vás pripravili zoznam modelov, ktoré budú toto ročné obdobie trendy.

Denim

Základom šatníka každej ženy by mala byť nie len kožená, ale aj džínsová bunda. Najlepšie na nej je, že vyzerá skvele s nohavicami, ale aj teplákmi či šortkami. V kombinácii so šatami či sukňou nepotrebuje nutne podpätky, s týmto nesmrteľnými kúskom môžete pridať aj klasické tenisky. Ak sa nebojíte experimentovať, zlaďte ju s rovnakým materiálom, no v odlišnom odtieni. Verte, že zažiarite.

Klasická bombera

Dámske bombery každoročne kraľujú v jesenných kolekciách takmer každej známej značky. Tento kúsok je ideálny pre mestský štýl či športovo založené dámy, čo však neznamená, že sa hodí len k nohaviciam a nízkym topánkam. Bomberu sa totiž nemusíte báť sa skombinovať so sukňou a podpätkami.

Trenčkot

Trenčkot je univerzálny, štýlový a praktický. Bez ohľadu na vek či štýl by mal mať miesto vo vašom šatníku. Klasický béžový trenčkot vyzerá výborne nie len v elegantnom prevedení, ale aj v kombinácii so športovými kúskami a teniskami. Okrem neutrálnej farebnej palety môžete zvoliť aj výraznejšie kúsky, vďaka ktorým budete vytŕčať z davu a zaujmete na prvý pohľad. Zvyšok outfitu však potom voľte v tlmených tónoch.

Predĺžená vesta

Posledné roky sa v trendy kúskoch vhodných na prechodné obdobie objavuje aj vesta, najmä jej predĺžená verzia. Skombinovať ju môžete so širokými nohavicami s vysokým pásom, skráteným topom či rolákom. Predĺžená veste funguje skvelo aj s ceruzkovými úpletovými sukňami v trojštvrtinovej dĺžke alebo obyčajnými boyfriend džínsami.

Shacket

Kabát, ktorý vyzerá ako košeľa je známy aj ako shacket. Vďaka svojej nedbalej elegancii sa dá zladiť s rôznymi kúskami. S kombináciami sa nebojte experimentovať a s kľudom ho pridajte k teplákovej súprave a teniskám, koženým nohaviciam alebo maxi šatám.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:40