Vojvodkyňa Kate Middleton sa radí medzi najobľúbenejšie princezné sveta
StoryEditor

Dokonalé vlny morskej panny: Vytvorte si dokonalý účes podľa Kate Middleton

28.09.2023, 09:00
Krása a móda

Túžite po dokonalom účese, ktorý vydrží na vašej hlave celý deň? Vyskúšať by ste mali najnovší trend, a to vlny morskej panny, ktoré si obľúbila aj Kate Middleton. Síce vám zaberie nejaký čas, no výsledok rozhodne stojí za to. Pozrite sa, ako si na vašej hrive môžete vytvoriť dokonalé vlny.

Kate Middleton musí byť pri každej príležitosti dokonale upravená a vkusne oblečená. Možno si poviete, že má ľudí, ktorí sa starajú o jej vzhľad, a preto je pre ňu jednoduchšie vyzerať zakaždým dobre. Mali by ste však vedieť, že existuje pár účesov, ktoré si na hlave dokáže urobiť aj sama. Jedným z nich sú nepochybne vlny morskej panny, ktoré vyzerajú priam dokonale. Najlepšie na nich je, že si ich na hrive môžete vytvoriť aj vy. Síce si ich príprava vyžaduje trpezlivosť a čas, výsledok stojí za to. Pozrite sa, ako dosiahnete tento trendy účes.

Nezanedbajte prípravu

Najprv je potrebné, aby ste vlasy dostatočne pripravili na ich upravovanie. Zmyte ich šampónom, osušte uterákom, naneste ochranný olej a vyfénujte pomocou kefy. Takýmto spôsobom odstránite krepovitosť a dokonale vlasy vyrovnáte. Napokon si vytvorte na hrive cestičku uprostred a vlasy rozdeľte na štyri alebo päť častí. Všetko však závisí od toho, aké ich máte dlhé a husté. Napokon na vlasy naneste produkt, ktorý ochráni vlasy pred teplom.

Radšej pomaly ako príliš rýchlo

Pri tomto účese by ste si na hlave nemali vytvárať príliš veľké kučery, ale jemné vlnky, ktoré dosiahnete správnym obtočením okolo kulmy. Stačí, ak na kulmu či žehličku naviniete prameň vlasov maximálne trikrát. Aby vlny vydržali čo najdlhšie, po natočení si každú vlnu omocte okolo prsta, pripnite sponkou k hlave, aby vychladla a neneste na ňu fixačný sprej. Keď bude účes morskej panny hotový, jemne si vlasy prečešte kefou a ešte raz naneste sprej. Aby ste zvýraznili váš dokonalý look, doplňte k nemu aj vhodné oblečenie, ako sú napríklad kvetinové šaty či priliehavá sukňa s blúzkou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:01