Naučte sa nosiť objemnú sukňu, ktorá bude túto jeseň trendy.dreamstime
StoryEditor

Audrey Hepburn ju milovala: Objemná sukňa bude túto jeseň najväčším trendom

26.09.2023, 09:00
Krása a móda

Ak neviete, čím túto jeseň doplniť váš šatník, rozhodne by ste si mali zaobstarať objemnú sukňu, na ktorú kedysi nedala dopustiť ani Audrey Hepburn. Na takomto type sukni je skvelé to, že sa hodí každej jednej z vás, je pohodlná, elegantná, ale zároveň aj sexi a trendy. Pozrite sa, s čím všetkým ju môžete kombinovať.

Objemné sukne sa nosili najmä v 50. rokoch, kedy boli v obľube aj u známej herečky Audrey Hepburn. Tak ako množstvo kúskov, tak aj tento sa nadchádzajúcu jesennú sezónu vráti opäť do módy a bude tvoriť súčasť ženských šatníkov. Ak chcete dodať svojim outfitom šmrnc a štýl, rozhodne si jednu zaobstarajte aj vy. Nielenže sa v nej budete cítiť pohodlne, ale aj sexi a trendy. Pozrite sa, s čím všetkým ju môžete kombinovať. 

Nechajte ju vyniknúť

Na jeseň by ste nemali nosiť len rifle, dlhé košele či trenčkoty, ale aj objemnú sukňu. Tá sa totiž skvele hodí k farbám nadchádzajúcej sezóny. Aby ste zvýraznili seba aj tento trendy kúsok, zaobstarať si objemnú sukňu môžete v saténovom, tylovom či taftovom prevedení. Rovnako tak sa nemusíte báť ani odvážnejších vzorov či farieb. V takom prípade si však dajte pozor na to, aby ste ju skombinovali s jednoduchým zvrškom, ako je napríklad biela blúzka a košeľa.

Pohodlne a v teple

Keďže na jeseň už nebýva vonku tak teplo, rozhodne sa neoplatí vychádzať von len v krátkom tričku. Našťastie tu máme trenčkot, bomberu či džínsovú bundu, ktorá pri objemnej sukni vynikne priam dokonale. K takémuto outfitu nezabudnite doplniť aj správne doplnky, napríklad v podobe mini kabelky, klobúka či mokasín.

Elegancia s ležérnosťou

Ak si myslíte, že objemná sukňa sa hodí len do kancelárie, mýlite sa. Tento kúsok si totiž môžete vziať aj večer do mesta či rande. Stačí, ak spojíte eleganciu s ležérnosťou. Objemnú sukňu skombinujte s tričkom s nejakou zaujímavou potlačou, svetrom alebo oversized mikinou. Jednoducho, búrajte mýty a spájajte protiklady.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:57