Zistite, ktorý strih ofiny sa vám hodí najviac.dreamstime
StoryEditor

Trendy ofiny sú späť: Zistite, ktorý strih sa hodí priamo k vašej osobnosti

05.10.2023, 17:00
Krása a móda

Chcete na svojich vlasoch niečo zmeniť? Zabudnite na farbenie, ktoré zbytočne škodí vašej hrive a radšej vyskúšajte ofinu. Tá dokáže opticky zúžiť vašu tvár a zjemniť jej rysy. Nebojte sa, môže si ju dopriať každá jedna z vás. Pozrite sa, ktorý strih sa hodí k vašej osobnosti.

Ofina môže byť skvelou voľbou, ak chcete na svojich vlasoch niečo zmeniť, no pritom im neuškodiť. Bojíte sa ísť do toho, pretože si myslíte, že ofina je náročná na údržbu? Mýlite sa. Keďže sa dnes už nenosí len klasická ofina, o jej starostlivosť sa rozhodne báť nemusíte, Okrem toho si vďaka nej môžete zúžiť a zjemniť črty tváre. Pozrite sa, ktorý strih sa hodí priamo k vašej osobnosti.

Klasika

Ak máte rovné vlasy, najviac na vás vynikne klasická plná ofina. Rovnako tak sa hodí aj tým z vás, ktoré majú z vlasov spravené mikádo. Voliť tento strih ofiny však muži aj tie ženy s oválnou či hranatou tvárou.

Ofina pozdĺž tváre

Bojíte sa, že sa vám ofina nebude hodiť? V tom prípade nechajte kaderníčku, aby vám vlasy zostrihala len pozdĺž tváre. Nielenže je takýto strih ľahký na údržbu, ale dokáže predĺžiť tvár a zoštíhliť ju. Ak sa chystáte niekam na rande či do mesta, vypnite si vlasy do drdola, no pramene ofiny nechajte voľné.  

Mini ofina

Máte maličkú tvár s vystúpnutými lícnymi kosťami a dlhšou bradou? Rozhodne voľte mini ofinu, ktorá nebude upozorňovať na väčšie časti tváre, ale naopak bude pôsobiť jemne a romanticky.

Strapatá ofina

Ak potrebujete zúžiť a predĺžiť vašu tvár, vyskúšať by ste mali vrstvenú ofinu, ktorá je charakteristická svojim strapatým vzhľadom. Skvele vyzerá najmä na ženách s kučeravými vlasmi.

Nerovná ofina

Pre ženy s hranatou tvárou je ideálnou voľbou nerovná ofina zakrývajúca obočie. Najlepšie na nej je, že vynikne pri každom typy vlasov a môže ju tak nosiť naozaj ktokoľvek.  

Upravená ofina

Ak ofinu máte, no neviete, čo s ňou robiť, vyskúšajte si ju upraviť pomocou guľatej kefy či kulmy. Tým, že ju natočíte, si môžete opticky nadvihnúť lícne kosti a získať tak nový vzhľad.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 11:49