Sheet masky dodajú vašej pleti potrebnú výživu.dreamstime
StoryEditor

Dokonalá pleť vďaka K-beauty. Tento fenomén si zamilujete nie len vy, ale aj vaša pleť

02.10.2023, 14:00
Krása a móda

Aziatky nám možno závidia našu porcelánovo bielu pleť, modré oči a tiež rôzne farby vlasov, no našu pozornosť priťahuje predovšetkým ich krásna pleť bez jedinej chybičky. V starostlivosti o ňu sú precízne a problémom radšej predchádzajú, než ich riešia.

Inšpirovať sa ich prístupom k starostlivosti o pleť rozhodne stojí za to. Odmenou vám bude krásna a čistá pleť.

K-beauty

Pojem K-beauty sa dá preložiť ako kórejská krása. Je inšpirovaný starostlivosťou o pleť kórejských žien. Tie, na rozdiel od nás, radšej predchádzajú problémom s pleťou tým, že sa o ňu pravidelne a dôkladne starajú. Od čistenia, cez výživu až po každodennú ochranu. Nič nevynechajú a ich rutina v tejto starostlivosti prináša ovocie v podobe bezchybnej pleti.

Masky

To, s čím kórejský kozmetický priemysel prišiel takmer ako prvý, sú takzvané sheet masky. Určite ste sa s nimi už stretli. Muži im nerozumejú a ženy ich milujú. Je to akýsi plát jemnej látky, alebo iného materiálu, ktorý je napustený rôznymi výživnými sérami či účinnými látkami, ktoré prenikajú priamo do pleti. Vďaka ním behom pár minút svoju pleť vypnete, hydratujete, rozjasníte...Masku si jednoducho vyberáte podľa potrieb vašej pleti. Kórejské ženy majú práve tieto masky vo svojej kúpeľni pravidelne. A na rozdiel od nás, ktoré síce masky možno vlastníme, no málokedy si nájdeme čas na ich aplikáciu, ony ich pravidelne používajú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 11:26