Na spadnuté očné viečka pomôže vajíčko či správna kozmetika.dreamstime
StoryEditor

Rozlúčte sa so spadnutými viečkami: Pomôcť vám môže správne líčenie, cviky či vajcia

22.09.2023, 09:00
Krása a móda

Žiadna žena netúži po spadnutých očných viečkach, ktoré nielenže vyzerajú nepekne, ale aj zhoršujú zrak a pridávajú na veku. Ak ich máte a chceli by ste sa ich zbaviť, pomôcť vám napríklad môže správne líčenie, cviky či dokonca vajíčka. Pozrite sa, čo naozaj funguje na spadnuté viečka.

Či už sú to kŕčové žily, celulitída alebo strie, ak vás trápia nejaké estetické problémy, je normálne, že sa ich túžite zbaviť. Jedným z nich sú nepochybne aj spadnuté očné viečka, ktoré sa síce nedajú odstrániť úplne, no môžete to dosiahnuť aspoň čiastočne, a to bez drastických zákrokov. Pomôcť vám dokonca môžu bežné veci, ktoré očné viečka spevnia a zdvihnú. Pozrite sa, čo na tento nepekný problém naozaj funguje.

Pomôže správne líčenie

Ak nechcete podstupovať bolestivé zákroky či, so spadnutými očnými viečkami vám v prvom rade pomôže správne líčenie. Stačí, ak na stred a vnútro oka nanesiete rozjasňujúce a na vonkajší kútik tmavšie tiene. Nezabudnite ani na linky či riasenku, ktorá zväčší oko a pekne upravené obočie, ktoré dodá celkovému vzhľadu šmrnc. Oba produkty však naneste iba na vonkajšie kútiky.

Vajíčka na viečka

So spadnutými očnými viečkami sa môžete otočiť aj na prírodné lieky. Jedným z tých najúčinnejších sú napríklad obyčajné vajíčka. Jednoducho, oddeľte žĺtok od bielka a rozotrite ho na viečka tak, aby sa nedostalo do očí. Pôsobiť ho nechajte dovtedy, dokým úplne nezaschne, zmyte ho vodou a osušte uterákom. Aby ste dosiahli čo najlepší výsledok, kúru opakujte každý deň.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:49