Túto jeseň bude trendy čokoládová hnedá.unsplash
StoryEditor

Nadchádzajúce sezóna sa bude niesť v znamení čokoládovej: Naučte sa ju nosiť a zažiarte

15.09.2023, 17:00
Krása a móda

Jeseň je už za dverami a vy by ste tomu mali prispôsobiť aj svoj šatník. Pomaly môžete začať odkladať tielka či letné šaty a vymeniť ich za teplejšie kúsky. Pri výbere nového oblečenia by ste však mali dbať aj o najnovšie trendy, ktoré prináša nadchádzajúca sezóna. Jedným z nich je nepochybne čokoládová farba, ktorú sa môžete naučiť nosiť aj vďaka nám.

Každá sezóna prináša nejaký nový trend. Táto jeseň sa napríklad bude niesť v znamení čokoládovej hnedej, ktorá pôsobí pohodlne, elegantne a nadčasovo. Ak sa rozhodnete meniť šatník, rozhodne si zaobstarajte pár kúskov v tejto farbe. Nielenže vďaka tomu zažiarite, ale budete sa cítiť štýlovo a sexi. Pozrite sa, s čím ju kombinovať.

Pohodlnosť na prvom mieste

Pre začiatok si zaobstarajte jeden kúsok v čokoládovom odtieni, ako je napríklad rolák, sako, košeľa či sveter. Ten napokon skombinujte s denimovým spodkom, bielymi nohavicami alebo dlhšou čiernou sukňou. Takýmto spôsobom môžete zistiť, či sa vám tento odtieň hodí a predovšetkým nosí pohodlne.

Do chladnejších dní

Ak budú v jeseni o čosi chladnejšie dni, rozhodne by ste mali siahnuť po hnedom kabáte v midi dĺžke. Ten môžete skombinovať so širokými, ale aj cigaretovými nohavicami. Pre ozvláštnenie celého outfitu k nemu pridajte nejakú zaujímavú kabelku, väčšiu brošňu a topánky na platforme.

Športový look

Ak sa radíte k ženám, ktoré milujú pohodlnosť a kúsky so športovým nádychom, siahnuť môžete po teplákovej súprave, bombere alebo legínach v čokoládovej farbe. K takémuto outfitu nezabudnite pridať ľadvinku, šiltovku či tenisky.

Sexi čokoláda

Či už sa chystáte do práce alebo večer do mesta, môžete si zaobstarať nejaké sexi kúsky v čokoládovej farbe, v ktorých sa budete cítiť príťažlivo a trendy. Skvelou voľbou môžu byť midi šaty s vysokými topánkami alebo hnedé kožené nohavice s rolákom.

Kombinujte s inými odtieňmi

Ak ste dobré v kombinovaní, skúste vytvoriť outfit, ktorý sa bude skladať z niekoľkých odtieňov čokoládovej farby. Netrúfate si na to? Nevadí. K tomuto odtieňu sa totiž hodí aj béžová, limetová zelená, čierna alebo dokonca ružová.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:37