Naučte sa nosiť farebné tenisky.unsplash
StoryEditor

Nie je ľahké ich kombinovať: Nosenie farebných tenisiek si vyžaduje pár pravidiel

18.09.2023, 17:00
Krása a móda

Váš šatník by sa nemal skladať len z čiernobielych kúskov. Dodať by ste mu mali šmrnc vďaka farbám. Tie však nemusia byť len na tričkách, džínsoch či šatách, ale aj topánkach. Síce sa takéto kúsky nekombinujú ľahko, všetko sa dá zvládnuť, keď sa chce. Pozrite sa, ako nosiť farebné tenisky.

Nech už je akékoľvek ročné obdobie, váš šatník by mal obsahovať aj zopár farebných kúskov. Tie dokážu dodať vášmu štýlu šmrnc a oživiť vašu osobnosť. Ak neobľubujete veľa farieb na oblečení, môžete siahnuť po farebných teniskách, ktoré sú nielenže pohodlné a trendy, ale pomôž vám cítiť sa sebavedomejšie. Aby ste však nevyzerali ako papagáj alebo siahli po tých správnych farebných teniskách, musíte sa pri ich kombinovaní držať niekoľkých pravidiel. Pozrite sa, ako ich nosiť správne.

Klasika s džínsami

Čo sa týka kombinovania, ak v ňom nie ste veľmi skúsené, začať môžete overenou klasikou. K džínsom a bielemu tričku pridajte farebné tenisky. Tie však nemusia byť len jednofarebné, ale aj s potlačou, ako je napríklad geometrická, rastlinná či zvieracia. Takýto outfit bude pôsobiť veľmi dievčensky a najmä štýlovo. Ak budete chcieť zvýrazniť zaujímavú obuv, zlaďte s ňou šiltovku, kabelku alebo košeľu, no neprekombinujte tieto kúsky.

Nebojte sa experimentovať

Tenisky sa kedysi nosili iba pri športových aktivitách, no v súčasnej dobe tvoria neoddeliteľnú súčasť takmer každého outfitu. Ak aj vy obľubujete tento typ topánok, rozhodne by ste nemali siahať len po obyčajnej bielej či čiernej. V obchodoch ho totiž môžete nájsť v mnohých prevedeniach. Či už si potrpíte na eleganciu alebo naopak patríte k tým odvážnejším typom, zaobstarať si môžete kožené, plátené členkové, semišové tenisky, ale aj tenisky na platforme, pričom sa zamerajte na tie farebnejšie kúsky. Odtieň či vzor voľte podľa toho, čo samy preferujete, no rovnako tak sa nebojte experimentovať.

K sukni aj šatám

Farebné tenisky si môžete vziať aj do práce či večer do mesta. V takomto prípade ich skombinujte s džínsovou alebo saténovou sukňou, maxi priliehavými alebo košeľovými šatami či dlhým overálom. Celkový look môžete podčiarknuť vďaka vhodne zvoleným doplnkom. Pozor si však dajte na viacfarebnosť alebo kombinovanie rozličných vzorov. Nezabúdajte, že menej je niekedy viac.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:39