Naučte sa nosiť parachute pants.instagram/wstore.lb
StoryEditor

Parachute pants kedysi nosili muži, dnes sú súčasťou ženských šatníkov: Naučte sa ich nosiť spolu s nami

11.09.2023, 17:00
Krása a móda

Kúskov, ktoré boli trendy pred desiatkami rokov a v súčasnosti sa vracajú späť do módy, je naozaj mnoho. Jednými z nich sú nepochybne aj parachute pants, ktoré v minulosti nosili muži, no dnes tvoria súčasť najmä ženských šatníkov. Pozrite sa, ako ich nosiť a s čím kombinovať.

Poznáte parachute pants? Ak nie, mali by ste vedieť, že sú to široké nylonové nohavice stiahnuté šnúrkou v páse a členkoch. Síce ich v osemdesiatych rokoch nosili muži, tento rok sa vrátili späť do módy, aby oživili šatníky ženskej populácie. Ak sa chcete cítiť vo svojom outfite pohodlne, no zároveň štýlovo a trendy, skúste si si jedny zaobstarať aj vy. Aby ste v nich vyzerala naozaj dokonale každá z vás, pripravili sme si pre vás zopár tipov, ktoré vás naučia, ako ich nosiť a správne kombinovať.  

Klasický outfit

Najčastejšie sa parachute pants nosia v kombinácii s bielym crop topom alebo krátkym tielkom. Siahnuť v takomto prípade môžete po nohaviciach v olivovej alebo béžovej farbe. Napokon pridajte biele tenisky a mini kabelku. Ak sa nebojíte a máte na to postavu, môžete si pás posunúť o čosi nižšie.

Do práce s podpätkami

Ak by ste sa parachute pants rozhodli zobrať do práce, rozhodne si ich zaobstarajte v zelenom či hnedom odtieni. Aby ste ich trochu pozdvihli, doplňte k nim topánky na podpätku a kratšie čierne tričko. Serióznosť takémuto outfitu dodáte vhodne zvoleným opaskom a sakom.

Ležérne a pohodlne

Parachute pants pôsobia veľmi pohodlne, a preto sa hodia najmä k ležérnym outfitom. Skombinovať ich môžete so športovou podprsenkou, priesvitným tričkom, oversized mikinou alebo košeľou. Aby ste outfitu dodali šmrnc, doplňte k nemu nejaké zaujímavé tenisky či iné doplnky.

Pridajte farbu

Ak by ste chceli na ulici zaujať, siahať môžete aj po parachute pants vo výraznejších farbách či motívoch. Skvelou voľbou môže byť ružová, oranžová, zelená, modrá ale aj batika. V takomto prípade to však neprežeňte so zvyškom outfitu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 06:14