Vytrieďte si šatník a pridajte si na pozitívnej energii.dreamstime
StoryEditor

Doprajte svojmu šatníku detox a vyhoďte kúsky, ktoré vás oberajú o energiu

24.08.2023, 09:00
Krása a móda

Nielen telu, ale aj vašej domácnosti by ste mali raz za čas dopriať detox. Týka sa to najmä šatníka, ktorý býva často preplnený vecami, ktoré sú vám nielenže zbytočné, ale dokážu vás oberať o energiu. Pozrite sa, ako si vytriediť šatník, aby ste sa cítili dobre zvonka aj zvnútra.

Keďže žijeme v krajine, v ktorej sa striedajú štyri ročné obdobia, často musíte meniť obsah svojho šatníka. Takýmto štýlom sa v ňom však hromadia veci, ktoré už dávno stratili na kvalite, už nie sú trendy alebo ich jednoducho už nejakú dobu nenosíte. Okrem toho je dôležité si uvedomiť, že takéto kúsky vám nielenže zaberajú miesto v skrini, ale uberajú na energii. Aby ste cítili dobre zvonka aj zvnútra, doprajte svojmu šatníku detox a spojte tak príjemné s užitočným.

Kamarátka ako poradca

Na triedenie šatníka je najlepší víkend a stačia vám naň približne 3 hodiny. Ak si myslíte, že upratovanie bude pre vás namáhavé, zavolajte si na pomoc kamarátku alebo niekoho blízkeho, kto vám bude robiť poradcu. Je veľmi dôležité mať pri sebe niekoho nezávislého, pretože táto osoba vám môže povedať, v čom vyzeráte dobre, čo vám sedí, čo sa vám hodí a čo naopak nie. Rozhodovanie sa, či dať alebo nedať konkrétny kúsok preč, je totiž najťažšie.

Vyložiť a vyčistiť

Aby ste sa na upratovanie šatníka naladili, pustite si obľúbený playlist, ktorý vás naladí na úspešné vytriedenie oblečenia. V prvom rade je potrebné, aby ste zo skrine vybrali všetky veci von, poutierali police od prachu a zaobstarali si dostatočné množstvo vešiakov alebo vyhodili tie, ktoré majú za sebou už nejaké roky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:44