Slivky na krásnu pleť aj na štíhlu líniu.pexels
StoryEditor

Slivky: Budete mať vďaka ním krásnu pleť a zbavíte sa aj kíl navyše

25.08.2023, 14:00
Krása a móda

Zaraďte slivky do vášho jedálnička. Toto chutné ovocie môžete konzumovať aj počas redukčnej diéty a ako bonus bude mať aj krásnu pleť. Nielen že spomaľuje starnutie pleti, no budete mať vďaka ním aj pevné nechty.

Slivky sú obľúbené najmä vďaka ich skvelej chuti. Zrejme by málokomu napadlo, že sú hotový zázrak aj pre pleť.

Štíhla vďaka slivkám

Chudnutie a ovocie, najmä vo väčších množstvách, nejdú veľmi dokopy. No v prípade sliviek to neplatí. Práve toto ovocie vám pomôže zbaviť sa pár kilogramov, ktoré ste možno aj počas leta pribrali. Majú totiž odvodňujúce účinky a navyše majú schopnosť viazať v črevách prebytočné tuky. Tým zabraňujú ich ukladaniu na najinkriminovanejších partiách, akými sú brucho, stehná, boky či zadok.

Krásna pleť

Slivky sú bohaté na vitamín C a tiež na antioxidanty, ktoré priaznivo pôsobia na celkovú vitalitu pleti. Majú doslova anti – age účinky, čo iste ocení nejedna z vás. Slivky by ste mali samozrejme konzumovať, no ak chcete účinky ešte znásobiť, použite na pleť ráno a večer šťavu z tohto sladkého ovocia. Naneste ju na pleť, nechajte pár minút pôsobiť a následne dôkladne opláchnite vlažnou vodou. Ak do šťavy pridáte cukor, alebo jemne namletú kávu, získate účinný peeling. Pleť zbaví nečistôt a navyše ju vyživí.

image

Majte krásnu pleť vďaka slivkám.

pexels

Pevné nechty

Ak túžite po pevných nechtoch, nie je nič jednoduchšie. Stačí, ak si kúpite slivkový džús a ponoríte do neho celé nechty. Dôležité je, aby ste v džúse namáčali hlavne nechtové lôžka. Stačí pár minút aspoň dvakrát do týždňa a nechty budú pevné, nebudú sa štiepiť a tiež minimalizujete tvorbu záderov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:48