Kvalitné oblečenie nemusí byť vždy značkové.dreamstime
StoryEditor

Zabudnite na fejky. Kvalitné kúsky viete získať za rozumnú cenu

05.08.2023, 08:00
Krása a móda

Fejkových kabeliek, okuliarov či oblečenia je stále v našich uliciach neúrekom. Názory na takzvané fejky sa rôznia a kým jedna skupina na nich nevidí nič zlé, druhá kúpu týchto napodobnenín odsudzuje. Pravdou je, že pekné a hlavne kvalitné oblečenie či doplnky sa dajú zakúpiť aj bez toho, aby na nich svietili logá známych značiek. Najmä, ak nie sú pravé.

Ak túžite po kvalitnej kabelke, nemusí byť práve produktom niektorého módneho domu. Krásne kúsky si viete zadovážiť aj za rozumnú cenu.

Keď je túžba silnejšia

Ak nemáte dostatok financií na to, aby ste si kupovali drahé, značkové oblečenie, no aj napriek tomu po niečom túžite, máte niekoľko možností. Prvou z nich je nekupovať si lacné veci, ale odkladať si peniaze na ten svoj vysnívaný kúsok. Aj medzi módnymi značkami nájdete tak drahé, ako aj lacnejšie kúsky. Treba teda možno prehodnotiť svoje možnosti a vybrať si z cenovo dostupnejších značiek. Druhou cestou je zabudnúť na značky a sústrediť sa hlavne na to, aby to čo si kúpite, bolo v prvom rade kvalitné. Prihliadajte na materiály aj na samotné prevedenie či už doplnkov, alebo oblečenia.

Z druhej ruky

Dnes je množstvo aplikácii a tiež bazárov, kde sa dajú drahé veci kúpiť za zlomok ceny. Rovnako tak outlety, kde síce nie sú úplne najnovšie trendy, no známe značky sú povestné tým, že zhotovujú práve nadčasové modely. Aj touto cestou teda môžete svoj šatník doplniť o drahšiu vec.

Doplnky

Stavte na doplnky. Ak chcete nejaký kvalitný značkový kúsok, kúpte si napríklad slnečné okuliare, alebo menšiu kabelku. Takýto nákup nezruinuje vašu peňaženku a vy si tak naplníte svoju potrebu vlastniť dizajnérsky kúsok. Na to, aby ste urobili dobrý dojem a vyzerali výborne nepotrebujete vlastniť žiadne luxusné kabelky či oblečenie. Práve naopak. Nakupujte s rozumom a na prvé miesto si vždy dajte kvalitu pred kvantitou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 22:04