Vyzerajte na letnom festivale štýlovo a trendy.dreamstime
StoryEditor

Festivalový outfit by mal byť praktický, ale aj originálny: Nezabudnite na farby či trblietky

17.06.2023, 19:00
Krása a móda

Letná sezóna pomaly začína a spolu s ňou aj hudobné festivaly. Ak sa na jeden či viacero chystáte aj vy, mali by ste už teraz začať rozmýšľať nad tým, čo si oblečiete. Síce musí byť festivalový outfit v prvom rade praktický, rovnako tak aj trendy a štýlový. Pozrite sa, s čím rozhodne zažiarite.

Festival je skvelá príležitosť na to, aby ste zo svojho šatníka vytiahli veci, ktoré v bežnom živote veľmi nenosíte. Samozrejme, váš outfit by mal byť v prvom rade praktický, no ak chcete toto leto naozaj zažiariť, musíte byť originálne a zaujímavé. Či už máte radšej odvážne, tematické alebo naopak decentné kúsky, určite si vyberiete aspoň jednu z nižšie spomínaných kombinácii. Pozrite sa, akými outfitmi môžete na najbližšom festivale zaujať.

Trblietavé či kvetinové šaty

Ak sa chcete cítiť pohodlne, ale zároveň aj štýlovo, siahnuť by ste mali po voľných letných šatách. Nemusí to byť však len boho štýl, ale aj niečo kvetinové, trblietavé či háčkované. K nim nezabudnite doplniť štýlový opasok, klobúk či vysoké čižmy.

Šortky s bralette podprsenkou

Klasika, na ktorú sa spolieha veľké množstvo žien, je nepochybne kombinácia šortiek a crop topu. Je to pohodlný outfit, ktorý sa do takéhoto prostredia jednoducho hodí. Ak však chcete zaujať, namiesto trička zvoľte vrch z plaviek či bralette podprsenku. Nielenže vám v takomto outfite nebude teplo, ale zaujmete a zažiarite.

Jednoduchý, no originálny outfit

Krok vedľa nespravíte ani kombináciou zvonových nohavíc s body. V tomto prípade si však snažte zaobstarať naozaj zaujímavé kúsky. Siahnuť môžete po nohaviciach v šialenej farbe, so všemožnými detailmi či originálnym materiálom.

Priesvitné kúsky pre odvážne

Ak patríte k odvážnejším ženám, mali by ste siahnuť po kúskoch z priesvitných materiáloch. Krivky môžete ukázať v šatách, sukniach, overaloch či topoch. Ak to bude na vás až priveľa, s kľudom si pod to oblečte tielko či obtiahnuté šortky.

Dôležité sú topánky

Niekedy je úplne jedno, čo máte na sebe. Omnoho dôležitejšie je to, čo máte na nohách. Na festivale totiž musíte myslieť na prípadnú zmenu počasia či terén, na ktorom sa bude daná príležitosť konať. V daždi vás môžu zachrániť vysoké čižmy, tenisky ale aj gumáky. Takisto si so sebou pribaľte klobúk, vďaka ktorému zostanú vaše vlasy čisté a slnečné okuliare, ktoré vás ochránia pred slnkom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 02:26