Naučte sa spolu s nami nosiť trendy háčkované veci.dreamstime
StoryEditor

Priehľadná, no trendy, sexi a ženská: Háčkovaná móda bude patriť tejto letnej sezóne

14.06.2023, 09:00
Krása a móda

Pletené a háčkované veci nepatria len zime. Totiž práve leto je tým najlepším obdobím na nosenie takýchto kúskov. Síce sú priehľadné, no zároveň aj trendy, sexi a ženské. Ak by ste chceli niečím zaujať alebo vyskúšať niečo nové, háčkovaná móda je pre vás ako stvorená. Pozrite sa, ako ju zaradiť do každodenných outfitov.

Veľkým hitom tohto leta budú háčkované veci, v ktorých sa môžete cítiť žensky, sexi a elegantne. Okrem toho dokážu skvele oživiť či ozvláštniť každý outfit a predovšetkým vám v nich v lete nebude horúco. Ak by ste chceli túto sezónu vyzerať originálne a trendy, mali by ste si zaobstarať pár háčkovaných kúskov a udomácniť ich vo vašom šatníku. Siahnuť môžete po štvorcových, cik-cakových, jednofarebných, ale aj pestrofarebných prevedeniach. Pozrite sa, ako zakomponovať háčkované kúsky do každodenných outfitov.

Na plavky

Háčkované kúsky sa hodia predovšetkým k moru. Takým typickým kúskom sú priehľadné midi šaty, pod ktoré si stačí dať bezšvové spodné prádlo alebo plavky. K nim doplňte plážovú tašku a slnečné okuliare. Ak si myslíte, že háčkovaná móda je len pre mladšie ročníky a chudú postavu, ste na veľkom omyle. Takéto kúsky totiž svedčia aj starším dámam. Okrem šiat môže byť skvelou voľbou aj prehoz, ktorý na dovolenke nesmie chýbať. Dokonale nahradí župan, oživí celkový outfit a vynikne s klobúkom.

Trendy háčkované topy

Toto leto môžete siahnuť aj po háčkovaných topoch a vestách, ktoré sa nosia na holé telo. Dokonale vyniknú s voľnými nohavicami, zvonovými džínsami, ale aj dlhšou sukňou. Čo sa týka vzorov a farieb, ideálnym odtieňom je napríklad béžová, oranžová, fialová či zelená. Ak patríte k tým odvážnejším ženám, mali by ste si zaobstarať háčkovaný top v podobe plaviek, ktorý skombinujte so šortkami alebo háčkovanou sukňou.

Háčkovaná od hlavy až po päty

V súčasnosti môžete na pultoch obchodov nájsť kúsky, v ktorých môžete byť háčkované od hlavy až po päty. Krok vedľa rozhodne neurobíte kostýmom v hnedej alebo olivovej farbe. Rovnako tak sa nebojte kombinácie farebnej háčkovanej sukni a crop topu či plaviek.

Zaujmite doplnkami

Ak sa háčkovanej módy bojíte, pretože je priehľadná, mali by ste si zaobstarať pár háčkovaných doplnkov. Siahnuť môžete po taškách, kabelkách, šatkách, klobúkoch, ale aj šperkoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 22:39