Pozrite sa, čo bude toto leto trendy v oblasti líčenia.instagram/selenagomez
StoryEditor

Neónové farby a tmavé lesklé pery: Predstavujeme vám najväčšie trendy v líčení na leto 2023

16.06.2023, 17:00
Krása a móda

Či už máte radšej prirodzenosť alebo milujete experimentovanie a nové veci, mali by ste poznať tohtoročné najväčšie trendy v líčení. Top sú rozhodne neónové farby, ale aj tmavé lesklé pery. Vyskúšajte spolu s nami niečo nové a vyberte si trend, ktorý bude sedieť vášmu charakteru a typu pleti.

Ak sa zaujímate o to, čo v oblasti líčenia práve letí, rozhodne by ste mali vyskúšať tohtoročné trendy v líčení. Keďže sú nižšie spomínané techniky a štýly rôznorodé, každá z vás si príde na svoje. Predovšetkým by ste sa nemali báť farieb a to aj v prípade, že preferujete prirodzenosť. Jednoducho, ak chcete toto leto zaujať, vezmite si kozmetickú taštičku a pomocou trendov si nájdite svoj štýl.

Namaľovaná, no stále prirodzená

Určite ste už počuli o technike underpainting, ktorú obľubujú aj známe celebrity. Underpainting spočíva v zmene poradia, v akom jednotlivé produkty vrstvíte na pleť. Pri nej sa totiž krémová kontúra a rozjasňovací korektor nanáša ešte pred aplikáciou mejkapu. Táto technika je vhodná najmä pre ženy, ktoré neznášajú príliš vymaľované tváre a skôr uprednostňujú prirodzenosť. Môže za to aj fakt, že pri sa pri nej používa oveľa menej produktov, tvaruje jednotlivé časti pleti a rozžaruje ju. Jednoducho, vaše líčenie bude vďaka underpaintingu vyzerať ako prirodzená pleť bez mejkapu. 

Smokey eyes

Ak existuje nejaký trend, ktorý sa tento rok opäť hlási o slovo, tak sú to nepochybne dymové oči. Či už sa chystáte na dovolenku, párty alebo do mesta na koktail, čierne oči budú na vás vynikať. Dôležitá je však správna technika. Pod očné tiene si aplikujte podklad a na spodná či vrchné viečko naneste hnedý tieň. Na záhyb oka napokon pridajte sivočierny tieň a prepojte ho s hnedým tieňom.

Tmavé lesklé pery

Ak chcete vyzerať naozaj pôvabne, zaobstarajte si lesklý rúž. Zabudnite však na ružovkasté odtiene a radšej siahnite po tmavom rúži v čokoládovej a orieškovej farbe. Zaujať však môžete aj čiernym rúžom, či perami namaľovanými dvoma farbami.

Neónové farby budú top

Toto leto by ste mali skryť nevýrazné očné tiene a naopak si zaobstarať krikľavé neónové paletky, s ktorými zažiarite na každej akcii. Krok vedľa rozhodne neurobíte s oranžovou, modrou, ružovou či zelenou farbou. Ak sa chystáte na nejaký festival, nezabudnite k líčeniu pridať aj nejaký ozdoby v podobe trblietok či kamienkov.

Prirodzené obočie

V trendoch stále zostáva prirodzené obočie. Aj keď sa do módy pomaly dostáva úzko obočie, vy sa radšej zamerajte na hustotu a objem, ktorý môžete dosiahnuť vyčesávaním či kontúrovaním.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 04:34