Postava Carrie Bradshaw bola vždy v seriáli ako módna ikona.dreamstime
StoryEditor

Carrie Bradshaw ju neznášala. Teraz slávi comeback, musíte ju mať!

07.06.2023, 10:09
Krása a móda

Pekne upravené vlasy dodajú celkovému outfitu ten správny šmrnc. Povieme, vám nemusíte si vlasy hodiny fénovať či kulmovať. Postačí vám táto jedna vychytávka, s ktorou dokážete zopnúť vlasy sexi spôsobmi.

Aj keď istý čas bol tento typ gumičky do vlasov zatracovaný, už hodnú chvíľu je trendová. Tie čo stále váhate ihneď si ju choďte zaobstarať. Módnym peklom sa stala po tom čo herečka Jessica Parker alias Carrie Bradshaw v kultovom ženskom seriáli Sex v meste zhodnotila v reštaurácii, že takáto gumička do vlasov je výsada neštýlových žien, ktoré sa nepohybujú v new yorskej smotánke. Jej vtedajší priateľ v jednej z epizód napísal knihu, v ktorej opísal klasickú New Yorčanku ako žena, ktorá má vo vlasoch gumičku. Nie hocijakú. Ale práv tento štýl.

image

Scrunchie je späť.

dreamstime

Nakoniec sa v jednej z reštaurácii ukázalo, že Carrie mala pravdu. Keď žene pred ňou zaklopala na rameno a opýtala sa odkiaľ pochádzajú. Z New Yorku, Veľkého jablko to definitívne nebolo. Lenže seriál sa točil v hlbokých 90-tych rokoch a dnes je všetko ináč. Vlasový doplnok je späť. 

Nebojte sa farieb

Tento typ gumičky sa internacionálna nazýva scrunchie a je to nepochybne comeback 90.rokov. Kúpite ich látkové, farebné či kožušinové. Už dlhšie je absolútnym hitom. Nosia sa rôzne futuristické látky, exkluzívne prepracované materiály, zamat, hodváb, satén. S takýmto vlasovým doplnkom dokážete skutočne čarovať. Stačí si zviazať vlasy do copu, vyčesať si ho vyššie alebo urobiť drdol. Tu už to prispôsobte svojej tvári. Výhodou je jej ľahkosť a neťahá korienky vlasov.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:19