Biele šaty sú ako stvorené na leto.dreamstime
StoryEditor

Oblečte sa do bielej! Je nežná, ženská a pre mužov neskutočne sexi

26.05.2023, 09:14
Krása a móda

Leto je ako stvorené na nosenie bielych outfitov. Vyzerajú sviežo, žensky a v kontraste s opálenou pokožkou sú jednoducho dokonalé. Je teda na čase doplniť si šatník o pár sexi kúskov, ktoré vám počas leta nemôžu chýbať.

Či už sa rozhodnete pre šaty, biely letný kostým, alebo len topy, nohavice, alebo bielu v podobe doplnkov, rozhodne to nebude krok vedľa.

Biele šaty

Biela je všeobecne považovaná za nežnú farbu, ktorá istým spôsobom symbolizuje čistotu. Biele vzdušné šaty vám poskytnú dostatočný komfort, no zároveň budete vyzerať tip – top. Rovnako šik budete vyzerať aj v bielej sukni. Je na vás, či zvolíte bielu sukňu z rifľoviny, alebo elegantnú plisovanú sukňu. Stačí k nej doladiť top či tielko akejkoľvek farby a letný outfit máte za pár minút hotový.

Nohavice

Kedy inokedy ak nie v lete by ste mali vytiahnuť biele nohavice? Voľné, obtiahnuté, zvonové aj tie nad členky. Biela farba slnko nepriťahuje tak ako povedzme čierna, čiže sa vyhnete aj nadmernej horúčave a s ňou spojenému poteniu.

image

Biele nohavice aj kostýmy by vám v lete nemali chýbať.

dreamstime

Biele sako

Sako je presne ten kúsok vo vašom šatníku, ktorý by vám rozhodne nemal chýbať. Zachráni vás takmer v každej situácii, či už ide o bežný pracovný deň, alebo potrebujete dodať svojmu oblečeniu elegantný nádych. Biele sako pôsobí žensky, elegantne a v neposlednom rade to nie je žiadna sezónna záležitosť či trend ktorý tu bude len pár mesiacov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:59