Rifľová bunda sa hodí ku všetkému.dreamstime
StoryEditor

Hitom sezóny je rifľovina. Okrem bundy, šiat či riflí siahnite sú v móde aj rifľové doplnky

13.05.2023, 10:00
Krása a móda

Rifle sú doslova nesmrteľný kúsok ktorý nechýba v šatníku žiadnej ženy. Ak ste fanúšikom tohto materiálu aj na iných častiach oblečenia, môžete sa tešiť. Rifľovina je tento rok horúcim trendom a vy máte povolené obliecť sa do nej od hlavy až po päty.

Rifľové kúsky svedčia každému. Navyše sú pohodlné a dajú sa jednoducho kombinovať.

Rifle

Zrejme už viete aký strih riflí vám najviac sedí a cítite sa v nich pohodlne. Okrem klasický rovných či slim fit strihov však tento rok slávia návrat aj zvonové rifle. Ak máte tento kúsok odložený spred niekoľkých rokov, pokojne ho oprášte. Verte či nie, dnes v nich v uliciach opäť zažiarite.

image

Rifľové šaty, topy, ale doplnky. Všetko je povolené.

dreamstime

Rifľová bunda

Rifľová bunda je tiež jedným zo základných kúskov oblečenia. Hodí sa k šatám, rifliam, sukni. Jej využitie je skutočne široké. Kombinovať ju môžete aj s elegantnejšími kúskami oblečenie a stále budete vyzerať šik. Rifľová bunda je ideálnym vrchným oblečením ktorý využijete od jari až do jesene a to dokonca aj počas teplých letných večerov. Veľmi podobné využitie nájde aj rifľová košeľa. V kombinácii s krátkym crop topom a na konci zauzlená bude vyzerať tip – top.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:58