Krásne bronzovú pokožku môžete mať aj bez opaľovania.dreamstime
StoryEditor

Vďaka týmto tipom bude mať vaša pokožka bronzový nádych aj bez opaľovania

08.05.2023, 10:00
Krása a móda

Posledné dni už konečne so sebou priniesli teploty ktoré vám dovolili zhodiť pár vrstiev oblečenia. Práve na šaty či trička s krátkymi rukávmi, sukne či šaty ste sa najviac tešili. No kým slniečko poriadne zaúraduje a vaša pokožka chytí ten krásny, zdravý nádych, môžete vzhľad opálenej kože dosiahnuť aj inými spôsobom.

Posledné roky sú venované skôr osvete o tom, aké je časté a nesprávne opaľovanie sa škodlivé. Aj to je dôvod, prečo by ste sa mali prikloniť aj k alternatívam, ktoré sú pre vašu pokožku oveľa prijateľnejšie.

Doplnky stravy

Krásny vzhľad pokožky a to celoročne, môžete mať aj v prípade, že budete pravidelne konzumovať potraviny bohaté na betakarotén. Medzi ne patria okrem mrkvy, ktorá ho má spomedzi všetkým potravín najviac, aj špenát, tekvica, batáty či rímsky šalát. Nájdete ho však aj v hrášku, červenej paprike a mnohým ďalších potravinách. Pokojne však môžete siahnuť aj po betakaroténe vo forme tabliet. No nič netreba preháňať, aby ste namiesto krásnej zlatistej farby na pokožke nemali iné zafarbenie, ktoré nie je ani zďaleka také atraktívne. Riaďte sa preto striktne odporúčaným dávkovaním.

Samoopaľovací krém

Ďalšou skvelou možnosťou ako už do pár minút dosiahnuť krásny bronzový nádych, je použiť samoopaľovací krém. Ten je absolútne bezpečný a pri správnej aplikácii vám nehrozia žiadne nepekné škvrny a pokožku budete mať krásnu, ako by ste sa práve vrátili z letnej dovolenky. Pred použitím krému si však urobte peeling. Aby ste kožu zbavili všetkych nečistôt, odrumretých častí a bola krásna a najmä hladká.

image

Samoopaľovacie prípravky vám na ceste za peknou farbou kože pomôžu.

dreamstime

Nástreky

V niektorých špecializovaných salónoch sa doslova opálite na počkanie. Špeciálne nástreky vašu pokožku dokážu zafarbiť aj o niekoľko odtieňov a krásne opálená aj napriek pravidelnému sprchovaniu, budete až po dobu piatich až siedmich dní. Pred aj po aplikácii sú však nevyhnutné kroky vďaka ktorým si krásne opálenie aj udržíte. Okrem peelingu pred to je neodmysliteľne aj dostatočná hydratácia po nastriekaní špeciálneho prípravku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:46