V lete sa nebojte kombinovať rôzne šperky.dreamstime
StoryEditor

Hľadáte vhodné šperky na leto? Tieto kúsky by vám v šperkovnici nemali chýbať

18.05.2023, 14:00
Krása a móda

Doplnky by nemali chýbať v šatníku či šperkovnici žiadnej ženy. Dokážu vyčarovať aj z tých najobyčajnejších kúskov dokonalý outfit, podčiarknu vašu ženskosť a dodajú vám aj kus sebavedomia. Toto sú šperky, ktoré by vám počas leta nemali chýbať!

Nepotrebujete toho veľa, uprednostníte kvalitu pred kvantitou, zažiarte a vyskladajte si kombinácie ktoré budete môcť navzájom kombinovať.

Náušnice

Náušnice všetkých dĺžok, veľkostí a tvarov sú nie len povolené, ale dokonca nevyhnutné! Majte vo svojej šperkovnici na leto pripravené nenápadné, minimalistické kúsky, no nebojte sa ani výrazných a veľkých náušníc, ktoré vyniknú a môžete ich kombinovať tak s letnými šatami, ako aj inými outfitmi ktoré počas leta tak rada nosíte.

image

Náušnice aj náhrdelníky. Noste všetko.

pexels

Náhrdelníky

Farebné, jemné, masívne. Z kameňov aj na jemných retiazkach. Náhrdelníky dokážu naozaj aj z tých najobyčajnejších šiat či letnej blúzky vykúzliť originálny kúsok. Buďte teda odvážne a nebojte sa kombinovať pokojne aj viac šperkov naraz. Vrstvenie je povolené. Dbajte však na kvalitu šperkov. Vyhnite sa bižutérii, ktorá má tendencie černieť. Predsa len, šperky sú v kontakte s pokožkou, potíte sa, oveľa častejšie sa krémujete, čo niektorým kovom nerobí dobre a strácajú tak na svojej kvalite.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 06:12