Konečne môžete nosiť vašu obľúbenú obuv ktorá je opäť v móde.dreamstime
StoryEditor

Balerínky hlásia svoj návrat. Konečne sa budete cítiť pohodlne, no budete aj šik

06.05.2023, 14:00
Krása a móda

Všetky fanúšičky topánok bez podpätku pozor! Obľúbené aj zatracované balerínky sú späť. A dokonca sú v top trendoch na túto sezónu. Nech si módni stylisti hovoria čo chcú, vy si ich bez obáv obujte a hrdo noste. A užite si pohodlie, ktoré vám vysoké opätky nikdy nedoprajú.

Balerínky sú snáď najdiskutovanejšou obuvou posledného desaťročia. Hneď po tom, ako zažili svoj boom, boli po čase považované za jeden z najväčších módnych prešľapov.

Pohodlie nadovšetko

Jasné, noha vo vysokých topánkach vyzerá neskutočne sexi a žensky. No ruku na srdce, ani tie najpohodlnejšie a najkvalitnejšie štekle sveta vám nezabezpečia také pohodlie, ako práve balerínky. Najmä ak v nich máte stráviť celý deň, alebo vás čakajú rôzne stretnutia a presuny ktoré musíte absolvovať najmä „po svojich“. Práve preto vás iste poteší informácia, že balerínky sú späť v plnej svojej kráse, pohodlnosti, farbách, tvaroch a šik prevedeniach.

image

Ozdoby, pracky, aplikácie. To všetko z nich robí zaujímavé kúsky.

dreamstime

Pozor na podrážku

Balerínky však so sebou prinášajú aj negatíva. Je nimi práve nízka podrážka ktorá chodidlu neposkytuje dostatočnú oporu. Riešením môže byť vložka do topánok, ktorá vyrieši aj tento problém a vaša obuv tak bude ešte o niečo komfortnejšia. Výrobcovia však prihliadajú aj na zdravie vašich chodidiel a niektoré druhy balerínok majú aj vyššiu podrážku, prípadne mierne vyvýšený podpätok.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:07