Odvar podporí rast vlasov.dreamstime
StoryEditor

Túžite po dlhých a zdravých vlasoch? Vďaka odvaru z tejto bylinky sa môžete z výsledkov tešiť už o pár týždňov

05.05.2023, 14:00
Krása a móda

Vyskúšali ste už všetky možné výživové doplnky a produkty ktoré na vás z každej strany striehnu, no vaše vlasy vyzerajú stále rovnako? Skôr, než miniete ďalšie desiatky eur za šampóny, kondicionéry a masky na vlasy ktoré sľubujú ich rast aj zdravie, skúste sa za krásnymi vlasmi vybrať prírodnou cestou. Je overené, že niekedy sú tie najlacnejšie riešenia zároveň tými najefektívnejšími. Tentokrát vám v tom výrazne pomôže odvar z rozmarínu.

Rozmarín je aromatická bylinka ktorú pestuje takmer každý, kto má k dispozícii aspoň menšiu záhradku, no darí sa jej aj v črepníkoch na parapetoch okien. Zvykne sa pridávať predovšetkým k mäsu či zemiakom. Dnes si z nej pripravíte účinný elixír na zdravie, lesk aj rýchlejší rast vašich vlasov.

Rozmarín

Rozmarín má celý rad rôznych účinkov na vaše zdravie, no najmä kožu. Ak sa rozhodnete pripraviť si rozmarínovú vodu vďaka ktorej posilníte svoje vlasy, nebudete ľutovať. Keďže má rozmarín silné dezinfekčné účinky, zbaví pokožku hlavy nečistôt, ktoré sa na nej môžu nachádzať. Navyše pokožku vzpruží a udržiava ju vitálnu. A to je nezanedbateľná časť vašej starostlivosti ak túžite po krásnej hrive.

Poradí si aj s týmto

Ak sa rozhodnete podstúpiť rozmarínovú kúru, mala by trvať aspoň dva týždne, počas ktorých si budete na čisté, umyté vlasy aplikovať vodu každý druhý až každý tretí deň. Pokojne si uvarte vodu aj na viac použití, no neskladujte ju v chladničke dlhšie ako päť až šesť dní. Okrem toho, že vlasy začnú rýchlejšie rásť, budú už na prvý pohľad zdravšie, lesklejšie a funguje dokonca aj na rozštiepené končeky.

image

Rozmarínová voda pôsobí blahodarne na vaše vlasy.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 03:25