Stačí vám pár základných kúskov, ktoré sa budú hodiť na všetky príležitosti.dreamstime
StoryEditor

Nemusíte mať desiatky podprseniek. Úplne vám vystačí týchto pár základných kúskov

17.04.2023, 10:00
Krása a móda

Používate ich všetky. Rôznych tvarov a farieb. Čipkované aj hladké, s ramienkami či bez nich. Podprsenky sú súčasťou vašich šatníkov a meníte si ich v závislosti od toho, pod aké oblečenie si ich zrovna obliekate. Chcete sa v nich cítiť nie len pohodlne, ale aj sexi. A to bez ohľadu na to, či o tomto kúsku viete len vy, alebo pohľad naň doprajete aj svojmu partnerovi.

Podprsenky sú pre mnohé ženy kúskom oblečenia ktoré má plniť svoju funkciu a držať pohromade všetko čo treba a tiež zabezpečiť krajší tvar poprsia. No jedno je isté. Pri ich výbere prihliadate aj na to, aby podprsenka vyzerala jednoducho pekne.

Základné kúsky

Nie je vôbec nutné, aby ste mali vo svojom šatníku desiatky podprseniek. Bez váhania sa zbavujte tých, ktoré už nie sú dostatočne pevné, sú zničené či je na nich viditeľné časté používanie a pranie. Úplne vám vystačí pár základných kusov, ktoré budete môcť všestranne využiť.

Farby

Podprsenky všetkých farieb jednoducho nepotrebujete. Úplne si vystačíte s dvoma, maximálne troma farbami. No samozrejme pokiaľ sa vám farebné podprsenky páčia, pokojne ich majte v celej farebnej škále. Základ by vám však nemal chýbať. A to je čierna a telová podprsenka. Čiernu môžete použiť pod všetky  tmavé kusy oblečenia a telová podprsenka vyzerá skvele absolútne pod všetkým. Ak chcete, aby bolo vaše spodné prádlo neviditeľné napríklad pod bielou košeľou, zabezpečí to práve prádlo v telových či béžových farebných odtieňoch. Ak by ste si však mali vybrať aspoň jeden výraznejší artikel, siahnite po červenej. Veď viete prečo.

image

Pri výbere podprseniek prihliadajte v prvom rade na správnu veľkosť a kvalitu.

dreamstime

Bez ramienok

V šatníku by nemala chýbať ani podprsenka bez ramienok. Práve tento model budete vedieť oceniť pri outfitoch s hlbokým výstrihom prípadne pri topoch s tenkými ramienkami či bez nich. V tomto prípade stavte určite na kvalitu. Len vtedy vám táto podprsenka zaistí komfort ktorý potrebujete.

Čipkovaná

Niekedy sú jednoducho také dni, že aj malý kúsok o ktorom viete len vy, vám jednoducho urobí lepší deň. Vlastniť aspoň pár odvážnejších kúskov by mala každá žena. Budete sa vďaka ním cítiť sexi a neskutočne žensky. A verte či nie, takýto druh prádla využijete aj počas bežných dní. Pokiaľ má podprsenka navyše trojštvrťové košíčky a kostice, tak vašim prsiam dodá aj žiadaný objem a tvar. V súčasnosti sú veľkým hitom aj braletky. Tie môžete nosiť samozrejme pod oblečením ako každú inú podprsenku, no ak máte dostatok odvahy, môžete kúsok z nej aj poodhaliť. Dbajte však na to, aby to všetko zostalo v zmyselnej a nie vulgárnej rovine.

Športová podprsenka

Ani v prípade športovej podprsenky by ste nemali šetriť. Najmä, ak máte väčšie poprsie a športujete na pravidelnej báze. Práve športová podprsenka vám, alebo teda vašim prsiam poskytne podporu ktorú potrebujú aj pri dynamickom športe. Využijú ju však aj tie z vás, ktoré síce športu neholdujú, no potrebujú sa cítiť pohodlne pri rôznych iných aktivitách.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 00:38