Zakryte vystupujúce bruško pomocou oblečenia.dreamstime
StoryEditor

Menšie bruško vďaka správnemu outfitu: Takto zakryjete ženské krivky pomocou oblečenia

15.04.2023, 08:00
Krása a móda

Každá z nás túži vyzerať dokonale. Ak sa však zahaľujete do oblečenia, v ktorom vás nie je vidieť len kvôli vyčnievajúcemu brušku, robíte chybu. Aj dámy s vypuklým bruškom sa môžu cítiť ako nádherné divy, len musia poznať tie správne triky. Pozrite sa, ako zakryť pár kíl navyše na brušku pomocou outfitu.

Musíte si pri obliekaní dávať pozor na vyčnievajúce bruško? Nebojte sa, nie ste jediné. Po svete chodí veľké množstvo žien, ktoré sa snažia zakryť to, za čo sa hanbia a zároveň ukázať to, čo sa im páči. Našťastie, súčasná móda ponúka široké možnosti, vďaka ktorým sa nemusíte vzdávať trendy kúskov len kvôli takýmto komplexom. Stačí, ak sa naučíte pár trikov, ktoré vám zmenšia bruško vďaka správnemu outfitu.

Odveďte pozornosť inam

V prvom rade je dôležité, aby ste sa pri obliekaní zamerali na časti tela, ktoré by mali byť v centre pozornosti. To znamená, že ak chcete zakryť väčšie bruško, zamerajte sa napríklad na nohy alebo dekolt. Zaobstarať si môžete výrazné topánky alebo peknú a zaujímavú blúzku s výstrihom. Snažte sa však, aby tieto kúsky nepôsobili príliš vyzývavo či vulgárne.  

Zázračný vysoký pás

Páči sa vám nízky pás na nohaviciach? Ak vás trápi vyčnievajúce bruško, radšej by ste mali siahnuť po vysokom páse, ktorý si hravo poradí aj s najširšími bokmi a opticky zoštíhlia pás. Zaobstarať si však nemusíte len rifle, ale aj legíny, plavky či sukne.

Správna dĺžka šiat či sukieň

Síce sú krátke šaty sexi, mali by ste vedieť, že aj v inej dĺžke sa môžete cítiť príťažlivo. Čo sa týka šiat a sukieň, voľte dĺžku tesne pod kolená alebo maxi. Nebojte sa siahnuť ani po kúskoch s lichotivými vzormi, vzdušnými materiálmi a kvetmi. Najideálnejšou voľbou pre vás môžu byť aj zavinovacie šaty, ktoré vašej postave dodajú štíhlejší tvar a užší pás.

Nebojte sa farieb

Je jasné, že takmer každá z vás siaha najmä po kúskoch v čiernej farbe, ale prečo? Síce pôsobí zoštíhľujúco, zároveň je aj fádna a nudná. K farbám, ktoré dokážu rovnako zakryť kilá navyše, patrí napríklad červená, tyrkysová, pistáciová, staroružová či smotanová. Pri výbere farebných kúskov však nezabudnite venovať pozornosť predeleniu v oblasti bruška.

Pozor na pruhy

Milujete pruhy, no trápi vás vypuklé bruško? V tomto prípade si dajte pozor na šírku pruhov a ich frekvenciu. Myslite na to, že čím širšie sú, tým väčší objem vám dodajú. Najlepšou voľbou preto môžu byť nepravidelné pruhy, zebrí štýl alebo kombinácia modrej a bielej.  

Naučte sa vrstviť

Vrstviť môžete v zime, ale aj v lete. Je to skvelá voľba, ak je vašou problematickou partiou oblasť brucha či bokov. Zaobstarať si môžete napríklad ľahkú tuniku a šaty, ktoré prekryjete džínsovou vestou a odpútate tak pozornosť od nedostatkov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 08:26