Objavte jarné topánkové trendy a zažiarte na každej príležitosti.dreamstime
StoryEditor

Odložte čižmy a odhaľte členky: Toto sú top jarné topánky, ktoré musíte mať

10.04.2023, 09:00
Krása a móda

Konečne nastal čas, kedy môžete odložiť čižmy a začať sa obzerať po jarných topánkach. Aby ste nemuseli v obchodoch stráviť dlhé hodiny, pripravili sme si pre vás zoznam trendov, ktoré budú patriť túto sezónu k tým naj. Pozrite sa, akými topánkami by ste mali zaplniť svoj botník.

Jar je už tu. So stúpajúcimi teplotami môžete konečne odložiť zimnú obuv a poobzerať sa po kúskoch, v ktorých odhalíte členky. Či už máte radšej ležérnejší alebo naopak elegantnejší štýl topánok, rozhodne si v trendoch tejto sezóny nájdete to svoje. Pozrite sa, v akej obuvi môžete túto jar zažiariť.

Ľahko kombinovateľné tenisky

Ak milujete ležérny štýl, pravdepodobne nosíte na jar najradšej tenisky. Zabudnite však na kúsky s kamienkami, trblietkami či všemožnými výšivkami. Zaobstarajte si jednoduché biele tenisky s retro nádychom. Skombinovať ich môžete s teplákovou súpravou, šatami, ale aj s volánovými nohavicami a košeľou.

Baleríny sú späť

Áno, je to tak, baleríny sú späť. Aj napriek mnohým negatívnym reakciám na túto obuv sa do obchodov vrátili v novom šate. Pri ich výbere si dajte záležať najmä na ich štýl. Siahnuť môžete po saténových modeloch, ktoré budú skvele sedieť s jarnými šatami, ale aj po klasických čiernych balerínach, ktoré sa hodia k nohavicovým kostýmom.

Topánky s klinovým podpätkom

Ak hľadáte jarné topánky, v ktorých sa budete cítiť pohodlne, no zároveň aj štýlovo a sexi, rozhodne siahnite po topánkach s klinovým podpätkom. Zaobstarať by ste si mali najmä kožené kúsky v olivovej, fialovej či bielej farbe.

Všade samý denim

Každá z vás si už určite všimla, že denim je tento rok naozaj v kurze. Okrem klasických rifieľ, kabeliek či šiat sa dostal aj na topánky. Je však len na vás, či siahnete po denimových teniskách, topánkach na platforme alebo sandáloch. Ani s jednými nešliapnete vedľa.

Trendy mokasíny

K jarným trendom nepochybne patria ja mokasíny, ktoré sú veľmi ľahko kombinovateľné. Siahnuť môžete po lesklých alebo kožených kúskoch so šperkom. Ak máte odvahu, skúste k nim pridať aj vyššie ponožky.

Lodičky so špicatou špičkou

Lodičky k ženskej populácii jednoducho patria. Ak sa náhodou rozhodnete, že pár chvíľ v tejto obuvi pretrpíte, zaobstarajte si lodičky so špicatou špičkou, ktoré skvele vyniknú k elegantnému, ale aj ležérnemu outfitu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 03:30