S dlhými vlasmi je to o niečo jednoduchšie.dreamstime
StoryEditor

Aj pri športe môžete vyzerať skvele. Tieto účesy nikdy nezradia!

22.05.2023, 12:06
Krása a móda

Pravidelne športujete? Potom nám iste dáte za pravdu, že niekedy sú najväčším kameňom úrazu práve vlasy. Samotný tréning im dá poriadne zabrať, nehovoriac o tom, že aj počas neho oceníte, keď vám vlasy držia pokope, nelietajú a nemáte na hlave výbuch.

Nie len samotný styling, ale aj strih urobí svoje. Pozrite sa na to, ako udržať svoje vlasy pod kontrolou aj počas náročného športového výkonu.

Krátke vlasy

Krátke strihy sú v tomto prípade najmenej vďačné. Preto ak vás prepadne chuť váš účes skrátiť, myslite na to, akým všetkým aktivitám sa vo svojom voľnom čase venujete. Tieto účesy sú síce šik, ale ak zvolíte strih, ktorý nebude ani taký krátky, aby vám vlasy nezavadzali a ani taký, aby ste vlasy vedeli stiahnuť do gumičky, máte problém.

Gumička aj šiltovka

Aby to však nevyzeralo tak, že ženy s krátkymi účesmi už nebudú môcť vybehnúť na tréning, tak pár tipov ako svoje vlasy skrotiť tu predsa len máme. Ak aj nedáte do chvosta celé vlasy, urobte si polovičný „cop“. Aspoň časť vlasov tak bude držať a nebudú vám lietať do očí a lepiť sa vám na spotenú tvár. Nápomocné sú samozrejme aj sponky, ktoré si poradia aj s tými najmenšími vláskami. Ďalšou možnosťou je, schovať vlasy pod šiltovku, alebo využiť špeciálne čelenky určené práve na šport. Tie si poradia s akýmkoľvek účesom.

image

Boxérske vrkoče majú svoj boom.

dreamstime

Dlhé vlasy

Majiteľky dlhších vlasov to majú v tomto prípade vyhraté. Už v obyčajnom chvoste vyzerajú vlasy upravene a nebudú vás počas pohybu obmedzovať. Ak navyše použijete lak na vlasy, poistite si, že účes bude držať aj po niekoľkých hodinách. Skvelým účesom pre športové fanúšičky, ktoré chcú vyzerať dobre za každých okolností je vrkoč. A pre tie odvážnejšie, ktoré chcú mať navyše pokoj so starostlivosťou o vlasy na niekoľko týždňov sú tu takzvané boxérske copy, ktoré sa tešia čoraz väčšej obľube.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 19:16