Suchá masáž zlepší stav vašej pokožky.dreamstime
StoryEditor

Pokožka bez celulitídy? Vďaka peelingu a masáži „na sucho“ to zvládnete aj u vás doma

29.03.2023, 10:00
Krása a móda

Pevná, pružná a hladká koža je snom každej ženy. Najmä ak patríte k tým, ktoré trápi celulitída. Ak však zmeníte životosprávu, budete piť dostatok tekutín, hýbať sa a doprajete si párkrát do týždňa suchý peeling, aj príznaky celulitídy môžete značne eliminovať.

Nebudete však potrebovať žiadne extra produkty. Úplne vám postačí kefa na vlasy či kávové zrniečka.

Pár minú denne

Výhodou suchého peelingu, alebo masáže je, že vám bude stačiť pár minút denne a efekt sa dostaví pomerne rýchlo. Máte niekoľko možností. Pomocou kávových zrniečok pokožku zbavíte odumretých častí kože a tiež nečistôt. Pokožka bude po takomto peelingu prekrvená a pevná. Čas však môžete využiť aj pri pozeraní televízie. A postačí vám kefa ktorou si bežne češete vlasy.

Ako na to?

Suchá masáž sa nazýva tiež dry brushing. Ten rozprúdi krv a podporí aj činnosť lymfy. Vďaka tomu vaše telo nebude zadržiavať vodu, čo sa prejaví aj na celkovom vzhľade pokožky. Pravidelnosť, ako vlastne pri všetkom, je v tomto prípade základom pre úspech. Venujte sa preto masáži tri až štyrikrát týždenne po desať minút a už o pár týždňov zbadáte prvé výsledky. Dôležitá je pri masírovaní technika. Zabudnite na rýchle a nekoordinované pohyby. Tie by mali byť naopak plynulé, kruživé a postupovať by ste mali smerom k srdcu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. júl 2024 11:16